Blue Legal advocaten | juristen

Blog door onze jurist(en): Incasso

Onze blogs over incasso

Kennis staat op het internet. Het gaat erom die kennis optimaal in te zetten voor de specifieke situatie van uw onderneming. Dat vraagt om creativiteit, samenwerking en vlijmscherpe communicatie. Het vereist het oog van de specialist. En dat beheersen wij onder andere als incasso jurist bij Blue Legal.

Wij zijn niet bang die kennis en creativiteit te delen. Zodat u daar ook zelf mee aan de slag kunt. En, erg belangrijk, zodat u onze werkwijze en denkwijze als incasso jurist leert kennen. Dat maakt de communicatie tussen u en ons makkelijker, zodat we samen betere en slimmere oplossingen bereiken.

Wij delen onze kennis via onze blogs, onze seminarskennissessies en vakinhoudelijke presentaties. Lees de laatste blogs over incasso van onze jurist(en). Onderwerpen als debiteuren, digitaal procederen, het innen van onbetaalde facturen en faillissement komen aan de orde. Onze specialisten nemen een onderwerp onder de loep en leggen uit wat voor u belangrijk is om te weten.

Over Blue Legal: incasso jurist

Bij ons als Blue Legal staat niet de zaak voorop, maar u als klant. En dat is een cruciaal verschil. Onze expertise als incasso jurist helpt uw organisatie stappen zetten. U kunt van ons een zakelijke en duidelijke aanpak verwachten, met kwaliteit van het hoogste niveau. Efficiency en een pragmatische insteek staan daarbij voorop.

U krijgt van ons duidelijkheid: wij brengen de risico’s in kaart, analyseren de oorzaken en richten ons er altijd op om geschillen te voorkomen. Dat doen wij ook door bijvoorbeeld onze kennis te delen zodat uw onderneming ook zelf actie kan ondernemen. En mocht het toch echt een keer nodig zijn, dan hebben wij de deskundigen in huis om het vlijmscherp voor u in de rechtbank op te lossen. Als team aan advocaten en juristen in ondernemingsrecht, privacyrecht, ICT-recht en arbeidsrecht heeft Blue Legal alle kennis in huis.

Wij laten het u graag zien!

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen
Chat openen
1
Vragen? Stel ze nu, wij beantwoorden ze graag!