Terug naar overzicht

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Veel specialistische organisaties zijn uiterst goed in hun eigen werk. Maar net zoals de achtertuin van de hovenier net een oerwoud is, om van de achtergevel van de schilder maar niet te spreken, hebben veel specialistische beroepen vooral oog voor hun klanten en hun behoeftes, en vergeten ze daarbij de eigen juridische huishouding. Wij ondersteunen accountants en fiscalisten, maar ook corporate-finance kantoren en collega advocaten, met de goede inrichting van organisatie, compliance/ risk compliance, AVG en contracten-structuur. Ook in het notariaat en voor ICT-dienstverleners hebben we mee ontwikkeld aan creatieve samenwerkingen en productontwikkeling.

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen