Terug naar overzicht

Bouw & Infra

Bouw & Infra

In de bouw- en infrastructuur branche, een sector met aanzienlijke impact en complexiteit, zijn wij uw juridische partner.
Om juridisch succesvol te kunnen handelen binnen deze branche is diepgaande kennis van de branche van essentieel belang. Waar liggen de verborgen juridische valkuilen? Welke belanghebbenden en stakeholders spelen een cruciale rol?
Onze specialisten begrijpen de diepgaande juridische aspecten van de sector, van risicobeheer ten aanzien van meerwerk, oplevering en back2back-contracteren en arbeidsrechtelijke kwesties zoals de ketenaansprakelijkheid tot het omgaan met technologische en wettelijke veranderingen. Wij staan klaar om snel en doeltreffend te handelen in geval van geschillen, en streven naar het beschermen van uw belangen in deze dynamische branche door het opstellen van waterdichte contracten. Blue Legal heeft jarenlange ervaring met de diverse wet- en regelgeving die relevant is in deze branche, van het aanbestedingsrecht, de RAW-systematiek tot de UAV. Kortom, in de complexe wereld van de bouw en infrastructuur staat Blue Legal aan uw zijde.

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen