Blue Legal advocaten | juristen

Werken bij Blue Legal

Uitdaging

Talent is altijd welkom bij Blue Legal!

En dat is niet zomaar een kreet, wij maken daadwerkelijk het verschil. Talent kent vele vormen. Teamwork en ontwikkeling staan bij ons voorop. Er is veel ruimte voor discussie en uitwisselen van kennis. Verantwoordelijkheid pakken voor je eigen ontwikkeling, werk en leven is bij ons het uitgangspunt.
Dat is niet iedereen gegeven. Spreekt dat jou wel aan? Dan zien wij je graag snel.

De sfeer is open en informeel, dat gaat prima samen met professionaliteit. Want ook dat staat bovenaan. We sparren vaak, gelijkwaardigheid daarbij is het uitgangspunt. Daardoor kent iedereen elkaar goed en wordt samenwerken nog makkelijker én leuker. Alleen op die manier creëer je topprestaties!

Uitdaging

Wij breiden graag uit met ervaren krachten.
Heb jij 3 tot 5 jaar ervaring, ben je al gespecialiseerd (bijvoorbeeld als bedrijfsjurist in het arbeidsrechtadvocaat in ondernemingsrecht of compliance officer) of wil je verder in jezelf investeren met een post-academische opleiding?
Dan hebben wij de leuke klanten en de uitdagende zaken in een setting met leuke collega’s en een actief sociaal netwerk. Ook bieden wij stages bij ons advocatenkantoor.

De sleutel tot succes ligt in ontwikkeling, ambitie en persoonlijke groei. Een postacademische opleiding als Grotius is daarom een pré.

Transparantie, flexibiliteit, 4-daagse werkweek, medezeggenschap, winstdeling en thuiswerken zijn bij ons al 15 jaar het uitgangspunt. Wij gebruiken de ICT-techniek optimaal om efficient en prettig samen te werken. Want alleen dan kom je op een leuke manier verder!

Neem snel contact op met Margot Verhoeven of Jan Gerrit Kroon voor meer informatie of een informele, vertrouwelijke afspraak.

Vacatures

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen