Blue Legal advocaten | juristen

Werken bij Blue Legal

Inleiding

Talent is altijd welkom! Wil jij in een jong en ambitieus team samenwerken, waar ruimte is voor discussie en het uitwisselen van kennis? Ben je zelfstandig, digitaal, is het nieuwe werken je op het lijf geschreven én staat ook bij jou de klant voorop?
Dan zijn wij op zoek naar jou. ‘Denken in oplossingen’ is ons credo, wij dagen je uit!

De sfeer is professioneel maar gelijktijdig open, informeel en gezellig. We hechten veel waarde aan ontwikkeling en opleiding, maar leren ook veel van elkaar. We sparren vaak en tijdens het werkoverleg en bijeenkomsten draagt iedereen daar een steentje aan bij. Op deze manier leert iedereen elkaar goed kennen en wordt samenwerken een stuk leuker en gemakkelijker. Want teamwork staat bij ons, in tegenstelling tot de traditionele advocatuur, voorop!

Uitdaging

Wij spreken graag aankomende en ervaren specialisten. Heb jij 3 tot 5 jaar ervaring en de bereidheid verder in jezelf te investeren en te groeien? Dan hebben wij de de leuke klanten en de uitdagende zaken. Mét de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen als ervaren jurist of advocaat binnen een kantoor met een actief sociaal netwerk.

De sleutel tot succes ligt in ontwikkeling en groei. Daar zijn wij heilig van overtuigd. Een postacademische opleiding als Grotius is daarom een pré. Nog niet in het bezit? Bij Blue Legal krijg je de gelegenheid om deze op korte termijn te volgen.

Onze moderne aanpak en geavanceerde ondersteuning maakt flexibel werken heel goed mogelijk. De beloning en doorgroeimogelijkheden zijn goed toereikend, op diverse manieren in te vullen en uiteraard afgestemd op persoonlijke kwaliteiten.

Onze openstaande vacatures

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, Advocaten en Adviseurs met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen