Terug naar overzicht

Chantal Ruis

Chantal Ruis

Arbeidsrecht - ontslag - CAO recht - medezeggenschap

Bedrijfsjurist.
Gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Adviseert gericht op praktische oplossingen en mogelijkheden. Sterk in onderhandelen op zowel individueel als collectief niveau. Heeft een luisterend oor is in elke situatie bewust van de verhoudingen en de belangen van de betrokken personen.
Spreek Pools en veel andere talen!

Dla pomocy prawnej i wsparcia w języku polskim jesteś we właściwym miejscu!

c.ruis@blue-legal.nl LinkedIn

Meer over Chantal

Opleiding

  • Rechtsgeleerdheid
  • Master Arbeidsrecht

Kenmerkend

  • Daadkrachtig
  • Flexibel
  • Gedreven

Overig

  • Hardlopen
  • Bootcamp
  • Piano spelen

Laatste blogs van Chantal

AOW gerechtigde werknemer

De voordelen van AOW-gerechtigde werknemers

In een tijd waarin de arbeidsmarkt steeds dynamischer wordt en bedrijven op zoek zijn naar manieren om talent aan te trekken en te behouden, bieden AOW-gerechtigde werknemers een onverwachte maar waardevolle troef voor werkgevers.
In verschillende bedrijfsomgevingen brengen AOW-gerechtigde werknemers een onschatbare bron van ervaring met zich mee. Deze ervaring, opgebouwd gedurende vele jaren van werk en leven, kan een onschatbare aanwinst zijn voor elk team. Met meer tijd beschikbaar dan jongere werknemers, kunnen zij zich volledig wijden aan hun werkzaamheden en hun kennis delen met collega’s.

ongewenst gedrag en arbeidsconflicten

De kracht van een goed stappenplan voor ongewenst gedrag, arbeidsconflicten en misstanden

Geen enkele werkgever zit erop te wachten. Gelukkig komt het ook nog weinig voor, maar het neemt wel toe: grensoverschrijdend gedrag op het werk. De wereld verhardt, de invloed van de populistische soundbites van sociale media is groot, de diversiteit neemt toe en bovendien worden we nog steeds productiever en assertiever. Dat blijkt een goed recept voor uitbarstingen. Vaak kortstondig, vaak emotioneel gedreven, vaak ‘niet zo bedoeld’, etc., maar dan nog steeds rijst de vraag: hoe ga je daar als werkgever mee om? 

b2b incasso procedure

Out of the Blue: De beste keuze voor uw B2B incasso?!

In de complexe wereld van B2B incasso is het incasseren van onbetaalde facturen een gevoelige, maar cruciale taak. Het is hierbij cruciaal om samen te werken met een partij die niet alleen uw zakelijke doelen voor ogen heeft, maar ook beschikt over de benodigde juridische kennis om dit op een efficiënte en doeltreffende wijze aan te pakken. Hier komen ook onze specialisten in actie! Blue Legal ontzorgt u ook in het gehele incasso traject.

Chat openen
1
Vragen? Stel ze nu, wij beantwoorden ze graag!