Terug naar overzicht

Arbeidsrecht

Geen organisatie kan zonder medewerkers. Of directie. Omdat niets zo complex is als mensen en samenwerken, zijn er veel regels. Die kennen onze specialisten als geen ander.

Vanuit de overtuiging dat regels de tool zijn en niet het doel, zorgen zij ervoor dat het in uw organisatie goed is ingericht. Denk aan medezeggenschap, CAO en arbeidsovereenkomsten, zieke werknemers en platformisering. Blue Legal begeleidt, adviseert en onderhandelt voor u. En, indien nodig procederen wij vlijmscherp voor u. Alle deskundigheid is in huis. Niet alleen onze expertise maakt het verschil, maar ook de aanpak en inlevingsvermogen. Altijd in teamverband, en altijd gericht op de oplossing die voor u het beste is. Het gaat tenslotte om uw toekomst of die van uw bedrijf.

De juiste inrichting

Het inzetten van ‘arbeid’ op de meest efficiënte manier. Dat is het doel. Vaak loopt men tegen dezelfde kwesties aan, maar niet iedereen is gebaat bij dezelfde oplossing. Wij zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en kosten; van ondernemings-cao tot 0-urencontract, van personeelsreglement tot ZZP. Met u bepalen we de beste oplossing. En voeren die ook uit!

De juiste aanpak

Haast en spoed is zelden goed. Dat geldt niet voor ons. Geen ander rechtsgebied is zo dynamisch als het Arbeidsrecht. Wet- en regelgevingen zijn continu onderhevig aan veranderingen. Actueel blijven en meteen inspringen daar waar nodig is. Dat vraagt om scherpte en om creativiteit. Soms moet je nu eenmaal afwijken van de gebaande paden. Nog belangrijker, u staat niet alleen. Zit u in een situatie die uitzichtloos lijkt? Vertrouw op onze steun. Wacht niet en neem contact op!

De juiste kennis

Kennis is macht. Kennis geeft voorsprong. Kennis kun je delen.
En zeker in het arbeidsrecht is er veel te weten en te delen. Dat doen wij met seminars, blogs, webinars en onze sparring sessies met onze klanten uit de praktijk.

Meer weten? Bel vrijblijvend met Jan Gerrit Kroon

Laatste blogs gerelateerd aan arbeidsrecht

Portretrecht werknemers

Portretrecht werknemers en privacy: mag u foto’s maken van werknemers?

Binnen ons team van Blue Legal hebben we zowel arbeidsrecht- als privacyspecialisten. Daardoor komen er regelmatig vragen voorbij die op het snijvlak van beide rechtsgebieden liggen. Zo ook over soortgelijke kwesties als de volgende. Als werkgever heeft u er belang bij dat u aan goede marketing kunt doen. U wilt uw organisatie natuurlijk goed mogelijk op de kaart zetten. Het liefst met beeldmateriaal van werknemers waardoor uw klanten kunnen zien wie de gezichten zijn achter uw bedrijf. Regelmatig merken we dat werkgevers zich, terecht, altijd eerst even afvragen hoe dit zich verhoudt tot de portret- en privacyrechten van een werknemer. Tijd dus voor wat antwoorden!

Bekijk onze webinars over arbeidsrecht

Aankomende evenementen over arbeidsrecht

mrt 10

Blue Academy: Basiscursus Arbeidsrecht

10 maart, 08:30 - 12:30
Alle seminars

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen
Chat openen
1
Vragen? Stel ze nu, wij beantwoorden ze graag!