Blue Legal advocaten | juristen

Ons verhaal

Ons verhaal: specialisten, advocaten en bedrijfsjuristen

Blue Legal advocaten en juristen. Een team aan specialisten met grote liefde voor het vak en oog voor de klant. Een advocatenkantoor geboren vanuit de overtuiging dat voor een topprestatie (1) echte specialisatie essentieel is en dat (2) dat alleen kan met een heel nauwe samenwerking in (3) een klein, hecht en divers team dat (4) samen met de klant werkt voor het beste resultaat. Dat zijn de kernwaardes van Blue Legal advocaten en juristen.

Samen met u gaan we als bedrijfsjurist voor de beste oplossing die er te vinden is. Het liefste al voordat een conflict überhaupt ontstaat. Het gaat dan om analyseren en anticiperen. Perspectieven en scenario’s helder in beeld krijgen. Dat vraagt om specialisten met een scherpe blik die zowel binnen als buiten de kaders denken. Deskundigen die komen met innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken, uitgelegd in duidelijke taal zodat alles helder is. Of het nu gaat om een conflict, een overname of om privacy-issues, er kan altijd meer dan u zelf denkt. Zelfs een bedrijfsjurist in het Engels is bij ons een optie.

Daarmee zijn we gegroeid tot Blue Legal anno 2023. We hebben bij ons advocatenkantoor maar drie expertises: Ondernemingsrecht (als advocaat voor uw bedrijf), Arbeidsrecht en Privacy & ICT-recht. Er is altijd een specialist die bij u past: scherp en snel, weloverwogen en geduldig of meedenkend in de strategie. En daarbij geldt: altijd persoonlijk betrokken en zakelijk doordacht. Doordat uw specialist altijd in teamverband werkt, zorgen wij ervoor dat er altijd de juiste persoon aan uw zaak werkt. Denk aan een advocaat met de focus op incassoprocedures, een HRM-adviseur, een legal counsel of een jurist met als specialisatie arbeidsrecht. Efficiënt, laagdrempelig én grensverleggend. Op Internationaal niveau zijn wij u ook van dienst als bedrijfsjurist in het Engels.

En, ruim 15 jaar later doen we dat nog steeds. Groter is niet nodig, beter kan altijd!

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen