Blue Legal advocaten | juristen

Ons verhaal

Ons verhaal: specialisten, advocaten en bedrijfsjuristen

Blue Legal. Een team specialisten met liefde voor het vak en oog voor de klant. Geboren vanuit de overtuiging dat voor een topprestatie (1) echte specialisatie essentieel is en dat (2) dat alleen kan met hele nauwe samenwerking in (3) een klein, hecht en divers team dat (4) samen met de klant werkt.

Samen met u gaan we als bedrijfsjurist voor de beste oplossing. Liefst al voordat een conflict bestaat. Analyseren en anticiperen. Perspectieven en scenario’s helder krijgen. Dat vraagt om specialisten met een scherpe blik die zowel binnen als buiten de kaders denken. Innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken, uitgelegd in duidelijke taal. Of het nu gaat om een conflict, overname of het privacy-issues, er kan altijd meer dan u denkt.

Daarmee zijn we gegroeid tot Blue Legal anno 2021. We hebben maar drie expertises: Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht en Privacy & ICT-recht. Er is altijd een specialist die bij u past: scherp en snel, weloverwogen en geduldig of meedenkend in de strategie. En altijd persoonlijk betrokken en zakelijk doordacht. Doordat uw specialist altijd in teamverband werkt, zorgen wij ervoor dat er altijd de juiste persoon aan uw zaak werkt. Denk aan een advocaat met de focus op incasso, een HRM-adviseur of een jurist met als specialisatie arbeidsrecht. Efficiënt, laagdrempelig én grensverleggend. Op Internationaal niveau zijn wij u ook van dienst als bedrijfsjurist.

En, ruim 15 jaar later doen we dat nog steeds. Groter is niet nodig, beter kan altijd!

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen