Terug naar overzicht

Handel & Logistiek

Handel & Logistiek

De branche met vaak kleine marges en grote belangen. Om juridisch snel én juist te kunnen schakelen is het zeer belangrijk de mores te kennen. Waar liggen de risico’s? Welke partijen zijn betrokken? Wat voor zekerheden zijn waardeloos of juist sterk? Hoe wordt de internationale workforce in het beste ingericht? Welke arbeidsverhoudingen kunnen wel en niet en hoever gaat de platformisering in samenwerking met IT? Arbeidsrecht, CAO’s en pensioen spelen een grote rol in de kostprijsbepaling. Goede contracten, leveringsvoorwaarden en distributie-overeenkomsten zijn vaak van essentieel belang. Onze juristen kennen het klappen van de zweep en, mocht er een keer geprocedeerd moeten worden of beslag nodig zijn, dan weten onze advocaten altijd razendsnel te schakelen. Want daar draait het dan vaak om.

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen