Blue Legal advocaten | juristen

Durf te delen! Met onze kennis komt u verder.

Kennis is macht

Dat heeft soms een harde klank, en terecht. Wij delen onze kennis én ervaring graag met u. Met onze kennis kunt u beter uit de voeten én is onze samenwerking nog makkelijker.

Vanuit die overtuiging informeren wij u regelmatig in onze seminars, organiseren we sparring sessies voor de vakmensen, specialisten en branchegenoten onder u en geven we kennissessies samen met andere specialisten.

Daardoor heeft u ‘Voorsprong door Kennis’! En dat is ook het motto van onze Blue Academy. Wij doen dit ook graag in uw organisaties: onze in-house sessies bij relaties zijn altijd een succes!

De komende events vindt u hier. Aanmelden? Meer weten, tips voor een sessie of vragen? Laat het horen!

Bekijk hier onze vorige events

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

juni 2022

Seminar: De overspannen M&A markt

9 juni: 15:00 - 18:00
Blue Legal, Verlengde Poolseweg 40
Breda, 4818 CL Nederland
Gratis

[thb_slidetype slide_text=" *Inleiding* "]Graag nodigen wij u uit voor alweer het vierde jaarlijkse seminar op 9 juni a.s. over bedrijfsoverdracht en een update van de ontwikkelingen in de M&A markt. Het zal u niet zijn ontgaan dat de M&A markt verschijnselen toont van oververhitting. Verkopers beseffen dat de waarde van hun bedrijf snel verdampt door factoren als corona, oorlogen en technische ontwikkelingen. Massaal worden bedrijven aangeboden en verkocht (”Cash = King”). Kopers staan te trappelen om bedrijven over te nemen.…

Meer weten »

Blue Borrel Klantenrelatie

23 juni: 17:00 - 20:00
Blue Legal, Verlengde Poolseweg 40
Breda, 4818 CL Nederland
Gratis

[thb_slidetype slide_text=" *Uitnodiging* "]Er kan een hoop gebeuren in ruim twee jaar tijd! - we zijn verhuisd - het 15-jarig bestaan - er zijn veel nieuwe collega’s - we hebben nieuwe activiteiten - en nog veel meer! We hebben u in de afgelopen 2 jaar vooral online gezien, de gelegenheid voor een face-to-face-meeting, kop koffie of borrel was er helaas niet. Al die tijd konden we daar geen ‘live’ Blue Borrel voor organiseren, maar nu gelukkig wel weer! We nodigen…

Meer weten »

juli 2022

Seminar: Actualiteiten voor werkgevers

6 juli: 15:00 - 18:00
Blue Legal, Verlengde Poolseweg 40
Breda, 4818 CL Nederland
Gratis

[thb_slidetype slide_text=" *Inleiding* "][thb_slidetype slide_text=" *Programma* "]15:15 uur ontvangst 15:30 uur aanvang 17:15 uur afsluiting + een hapje & drankje[thb_slidetype slide_text=" *De sprekers* "][thb_slidetype slide_text=" *Locatie* "]Blue Legal Bond Towers, Atrium Verlengde Poolseweg 40 4818 CL Breda (NL) +31 (0) 76 521 35 36[thb_slidetype slide_text=" *Aanmelden* "]

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, Advocaten en Adviseurs met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen