Blue Legal advocaten | juristen

Durf te delen! Met onze kennis komt u verder.

Kennis is macht

Dat heeft soms een harde klank, en terecht. Wij delen onze kennis én ervaring graag met u. Met onze kennis kunt u beter uit de voeten én is onze samenwerking nog makkelijker.

Vanuit die overtuiging informeren wij u regelmatig in onze seminars, organiseren we sparring sessies voor de vakmensen, specialisten en branchegenoten onder u en geven we kennissessies samen met andere specialisten.

Daardoor heeft u ‘Voorsprong door Kennis’! En dat is ook het motto van onze Blue Academy. Wij doen dit ook graag in uw organisaties: onze in-house sessies bij relaties zijn altijd een succes!

De komende events vindt u hier. Aanmelden? Meer weten, tips voor een sessie of vragen? Laat het horen!

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

januari 2021

Kennissessie Cyber Security

27 januari 2021, 08:30 - 27 januari 2022, 10:00
Blue Legal, Verlengde Poolseweg 40
Breda, 4818 CL Nederland
+ Google Maps
Gratis
Meer weten »

december 2021

Kennissessie Verzuim Anno 2021: The Online Edition.

9 december, 08:30
Online Nederland
Gratis
verzuimmanagement

Kennissessie Verzuim Anno 2021 Verzuim, het blijft een heikel onderwerp. En heel vaak een duur onderwerp. En nog vaker een onnodig ingewikkeld gemaakt onderwerp. Want, een succesvol verzuimbeleid valt of staat met de juiste aanpak. Een duidelijke aanpak die is gericht op zowel voorkomen als oplossen. En niet om mooie cijfers te kunnen tonen, maar om daadwerkelijk uw medewerkers te laten doen waarvoor ze in dienst zijn; hun werk. En daar kan tegenwoordig zoveel meer dan u denkt. Van contacten onderhouden tijdens ziekte, de mogelijkheden voor het beëindigen van…

Meer weten »

Blue Sparring Ondernemingsrecht

14 december, 08:30 - 10:00
Blue Legal, Verlengde Poolseweg 40
Breda, 4818 CL Nederland
+ Google Maps
Gratis

[thb_slidetype slide_text=" *Inleiding* "][thb_slidetype slide_text=" *Programma* "][thb_slidetype slide_text=" *De sprekers* "][thb_slidetype slide_text=" *Locatie* "] Blue Legal Kantoor Verlengde Poolseweg 40 4818 CL Breda (NL) +31 (0) 76 521 35 36[thb_map retina_marker="yes" marker_image="100" latitude="51.580500" longitude="4.803630" marker_title="Blue Legal Kantoor" marker_description="Verlengde Poolseweg 40 4818 CL Breda (NL)"][thb_slidetype slide_text=" *Meld u hier aan* "]

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, Advocaten en Adviseurs met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen