Blue Legal advocaten | juristen

Blue Legal

Wie zijn wij?

Bij ons staat niet de zaak voorop, maar u als klant. En dat is een essentieel verschil!

Onze expertise helpt uw organisatie vooruit. U kunt van ons een zakelijke en duidelijke aanpak verwachten, waarbij de kwaliteit van het hoogste niveau is. Efficiency en een pragmatische insteek staan daarbij voor op.

U krijgt van ons duidelijkheid: wij inventariseren de risico’s, analyseren de oorzaken en zijn er altijd op gericht om geschillen te voorkomen. Dat doen wij ook door onze kennis te delen zodat uw organisatie ook zelf actie kan ondernemen. En mocht het toch echt een keer nodig zijn, dan hebben wij de specialisten in huis om het vlijmscherp voor u in de rechtbank op te lossen. Als advocaat voor bedrijven (ondernemingsrecht), privacyrecht, ICT-recht en arbeidsrecht heeft Blue Legal alle kennis in huis.

Wij laten het u graag zien!

Toegevoegde waarde

Die zit in de 21e eeuw niet meer in wat je weet, maar wat je met die kennis doet en hoe je die slim inzet. Wij creëren die waarde door onze manier van werken. Beter gezegd, onze manier van samenwerken. Intern en extern. Wij zien onze klanten als partners bij wie we meekijken en -werken in de onderneming. In onze overtuiging is dat dé manier om tot succes te komen. U staat centraal. Niet de procedure.

Lange termijn

Echte oplossingen overleven de waan van de dag. Een goede visie en strategie zijn essentieel voor succes en continuïteit van uw onderneming. Met aan advocaat gespecialiseerd in onder andere arbeidsrecht, ondernemingsrecht, ICT-recht, privacyrecht, krijgt u advies over alle aspecten binnen uw organisatie. Met u brengen wij uw visie en strategie in kaart en zo zorgen wij voor duidelijkheid en zekerheid, ook bij veranderingen. Of de verandering nu gaat om groei, inkrimping of koerswijziging. Dat doen wij in een aantal specifieke branches. Wij kennen de belangen en cultuur en gebruiken dat ook. En daarmee kunnen wij u daadwerkelijk verder helpen.

Altijd bereikbaar

Korte lijnen, goede bereikbaarheid. Ons team van specialisten doet er alles aan om met concrete, heldere antwoorden te komen. En als we het zelf niet weten, dan vragen we het een ander. Blue Legal heeft een sterk netwerk van specialisten in binnen- en buitenland die we voor u kunnen inschakelen. Zodat u zeker weet dat het klopt.

Transparantie

Blue Legal biedt vooraf duidelijkheid. Bij ons krijgt u inzicht in de verwachte kosten. Wij hanteren vaste prijzen voor veel voorkomende werkzaamheden en heldere tarieven voor maatwerk. De nodige zekerheid in onzekere tijden.

Verder dan juridisch

Wij zijn een team zonder drempels. De deur staat dus altijd open. De stap lijkt soms groot, maar u zult zien dat de oplossing heel vaak dichterbij ligt dan u denkt. Wij weten als specialist als geen ander dat, naast het juridisch gelijk, vooral ook het creëren van een goede oplossing essentieel is. Met oog voor uw situatie. Met vertrouwen in een goede afloop.

Voorsprong door kennis

Kennis vindt u op internet. De kunst is die kennis optimaal in te zetten voor uw specifieke situatie. Dat vereist creativiteit, samenwerking en scherpe communicatie. Het oog van de specialist. En dat hebben wij, als advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, privacyrecht, ICT-recht en andere rechtsgebieden.

Wij durven die kennis en creativiteit te delen. Zodat u daar ook zelf mee aan de slag kunt. En, heel belangrijk, zodat u ook onze werk- en denkwijze kent. Dat maakt de communicatie tussen u en ons makkelijker, zodat we samen betere en slimmere oplossingen kunnen bereiken.

Wij delen deze kennis via onze blogs, onze seminars, kennissessies en vakinhoudelijke presentaties.

Maak kennis met onze 3C's:

C

Creativiteit

Onze gespecialiseerde kennis is niet meer uniek, de creativiteit om daarmee de beste oplossing voor de klant bedenken is dat wel!

Coöperatie

De toenemende complexiteit en snelheid vereist een goede samenwerking. Met de klant, tussen onze specialisten onderling én met andere specialisten.

Communicatie

Aanpak en toonzetting zijn essentieel om de beste oplossing te bereiken. Soms kort en krachtig, een andere keer weloverwogen en bedachtzaam. Met steeds uw resultaat voorop. Want, wij weten als geen ander dat gelijk hebben nog steeds iets is anders dan gelijk krijgen. Door heel consequent onze principes te volgen, staan onze klanten er altijd beter voor.

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen