Tarieven

Duidelijkheid

Vooraf duidelijkheid. Dat is altijd goed. Zeker als het om geld gaat. U krijgt van ons altijd een kosteninschatting. Dan weet u direct waar u aan toe bent. De kosteninschatting wordt berekend aan de hand van het belang, uw zelfwerkzaamheid en natuurlijk onze uurtarieven. De verdeling van de werkzaamheden bespreken we met u. Hoe meer u zelf kunt doen, hoe beter dat natuurlijk is. Intern zorgen wij ervoor dat het werk door de juiste persoon op het juiste niveau gedaan wordt.

Uurtarieven

Het grote verschil maakt ons teamwerk, wat in onze DNA is ingebakken: daardoor wordt er optimaal en efficiënt gewerkt. Onze uurtarieven variëren van € 95,- tot € 320,- excl. btw en zijn altijd zonder verborgen kosten.

Onze aanpak? Wij rekenen alleen inhoudelijke tijd en streven altijd naar een zo efficiënt mogelijke verdeling van kennis en werkzaamheden om de kosten in verhouding te laten zijn en voor u dus zo laag mogelijk te houden. Verder rekenen wij geen kantoorkosten of andere onverklaarbare kosten. De kosten moeten in verhouding staat tot de opbrengst; wij rekenen het tot onze verantwoordelijkheid om dat óók in de gaten te houden.

Vaste prijzen

Voor veel producten en diensten hebben we vaste prijzen. Immers, wat voor u een eenmalige kwestie is, komt vaak bij ons veel vaker voor. Op onze Blue MKB pagina vindt u daarvan een globaal overzicht. Ook voor veel contracten kunnen wij u, zodra wij u gesproken hebben en weten waarom het exact gaat, een duidelijke offerte en afspraak maken.
Wilt u een fixed fee of heeft u een bijzondere situatie? Dat kan meestal ook, neem hierover contact met ons op!

Legal Service

Jurist in bedrijf gezocht? Het grote voordeel voor u is dat u bij ons niet 1 bedrijfsjurist heeft, maar een heel team van specialisten. Of de vraag nu gaat over specifieke juridische contracten, belangrijke medewerkers of privacy-issues, het antwoord is via een jurist in bedrijf met 1 muisklik of telefoontje altijd dichtbij!

Met veel klanten werken wij dus samen in ons Legal Services model: altijd uw gespecialiseerde bedrijfsjurist bij de hand, voor een vast bedrag per maand (vanaf € 375,-) op los-vast of op basis van detachering. We lichten dat graag toe.

Detachering

Kijk, ook wij weten dat u op juridisch gebied zeker wilt weten dat alles goed zit. Dan kunt u pas echt met een gerust hart zaken doen. Snel, met korte lijntjes, professioneel en liefst met een back-up c.q. externe ondersteuning op specifieke onderwerpen.
Maar waar haalt u nu uitstekende legal counsels, advocaten of juristen? Precies: bij Blue Legal! Onze professionals zijn goed opgeleid en getraind, maken onderdeel uit van een team specialisten en kunnen snel schakelen. En heel vaak staan we ook snel voor u klaar. Voor tijdelijke opdrachten, parttime of fulltime permanente ondersteuning of zelfs een vast dienstverband.

De tarieven bij detachering lopen vanaf € 55, uiteraard afhankelijk van de benodigde ervaring en looptijd van de opdracht.

Wij kunnen samen met u heel goed bepalen, door onze jarenlange samenwerking met management en bedrijfsjuristen bij onze klanten, wat u nodig heeft. En bespreken dat graag met u.

Neem contact op met Jan Gerrit Kroon op 06-45 99 00 23 voor meer informatie.

Met de bedrijfsjurist-service van Blue Legal bent u verzekerd van:

  • Eerstelijns juridisch advies per telefoon. Korte lijnen, praktisch en snel antwoord op uw vragen per telefoon of mail
  • Standaard tekstfragmenten en – beoordelingen
  • Onbeperkt beschikking over onze maatwerk-modellen: door uw specialist opgestelde documenten voor de praktijk. 1 telefoontje is genoeg!
  • Basis contractsadvies
  • 10% korting op al onze andere diensten en producten
  • Enkele malen per jaar inhoudelijke workshops

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen