Ga naar onze specialisaties

Goede voorbereiding, een strategische aanpak en strakke begeleiding zorgen voor de beste deals voor onze klanten. In nauwe samenwerking met onze M&A specialisten streven wij naar onderhandelingen op het scherpst van de snede, met een scherp oog voor cruciale details, bijvoorbeeld als het op due diligence bij M&A aankomt. Op deze wijze leggen wij als M&A advocaat een stevige basis voor de toekomst, waarbij ons M&A advies van grote waarde is.

Bij het afronden van een M&A-transactie is een nauwkeurige afhandeling van essentieel belang. Ons team staat als M&A advocaat garant voor een soepele afsluiting van de M&A-deal, waarbij alle wettelijke vereisten nauwgezet worden gevolgd. Bovendien bieden wij als M&A specialist zorgvuldige begeleiding bij het ondertekenen van de M&A-overeenkomst, de zogenaamde ‘signing M&A’, om ervoor te zorgen dat alle betrokken partijen volledig geïnformeerd zijn over de gemaakte afspraken en hun verplichtingen.

Wij geloven bij een M&A advies in nauwe samenwerking met collega-specialisten, zoals waarderingsdeskundigen, belastingadviseurs en accountants. Door hun expertise te integreren in ons adviesproces, kunnen wij als M&A advocaat onderhandelingen voeren op het scherpst van de snede. Hierbij hebben we oog voor de cruciale details die van invloed kunnen zijn op de uitkomst van de transactie. Dit zorgt ervoor dat ons M&A advies een stevige basis vormt voor de toekomst van uw onderneming.

Welke begrippen komen er kijken bij M&A?

Due diligence is een essentieel onderdeel van het M&A advies en proces. Onze gespecialiseerde M&A advocaat en specialisten zorgen voor een grondige due diligence, waarbij alle relevante informatie van het targetbedrijf nauwgezet wordt geanalyseerd en geëvalueerd. Dit stelt ons als M&A specialist in staat om potentiële risico’s en kansen helder in kaart te brengen, wat cruciaal is voor het nemen van weloverwogen beslissingen tijdens de fusie of overname.

Bij het sluiten van een M&A transactie is een zorgvuldige afhandeling van groot belang. Onze ervaren M&A advocaten en specialisten zorgen voor een vlotte closing M&A, waarbij alle juridische formaliteiten nauwkeurig worden opgevolgd. Ook de ondertekening van de M&A overeenkomst, de signing M&A, wordt door ons zorgvuldig begeleid om ervoor te zorgen dat alle partijen volledig op de hoogte zijn van de afspraken en verplichtingen.

M&A advies bij een overname

M&A specialist Blue Legal

Een M&A advocaat van Blue Legal
Of u nu de verkopende partij bent die een maximale waarde uit de deal wilt halen, of de kopende partij die op zoek is naar een strategische aanwinst, wij bieden als M&A advocaat en specialist de juiste begeleiding en rust in het proces, bijvoorbeeld bij due diligence voor M&A. We streven in dit proces naar transparantie en duidelijkheid in ons M&A advies, omtrent de bedrijfsovername en het personeel. Door middel van een heldere agenda en strakke regie zorgen we ervoor dat alle relevante informatie en belangen op tafel komen, met als uiteindelijk doel om tot een solide contract te komen.

Met een uitgebreid netwerk van ervaren specialisten op het gebied van waardering, belastingen en accountancy, kunnen wij als M&A advocaat altijd het meest geschikte team samenstellen voor uw specifieke bedrijfsovername. Onze M&A specialisten streven ernaar om voor onze klanten de beste deals te realiseren, waarbij zorgvuldigheid en expertise centraal staan.

Jurgen van Asten

Advocaat, specialist op het gebied van Fusie & Overname

j.vanasten@blue-legal.nl
+31 (0) 76 521 35 36
Linkedin

Laatste blogs gerelateerd aan M&A

Wet Vifo

Wet Veiligheidstoets investeringen, fusies en overnames (Vifo): gevolgen voor de overnamepraktijk

Het wetsvoorstel Vifo is vorig jaar mei afgedaan als hamerstuk door de Eerste Kamer en zal per 1 juni 2023 in werking treden. Hiermee wordt er beoogd een veiligheidstoets te bieden voor risico’s voor de nationale veiligheid die kunnen ontstaan door activiteiten zoals investeringen, fusies en overnames.

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen
Chat openen
1
Vragen? Stel ze nu, wij beantwoorden ze graag!