Ga naar onze specialisaties

Een succesvolle bedrijfsovername, ook voor het personeel, begint met een gedegen voorbereiding, een strategische aanpak en deskundige begeleiding. Een goed advies dus! Samen met onze advocaten, zetten we in op scherpe onderhandelingen waarbij we cruciale details niet uit het oog verliezen bij de bedrijfsovername en het personeel. Zo leggen we een stevige basis voor de toekomst.

Wanneer het aankomt op het afronden van een overname transactie, is een zorgvuldige afhandeling van het grootste belang. Onze ervaren bedrijfsovername specialisten zijn bedreven in het verzorgen van een vlotte closing, waarbij alle juridische formaliteiten nauwgezet worden opgevolgd. Ook de ondertekening van de overnameovereenkomst, wordt door ons zorgvuldig begeleid, om ervoor te zorgen dat alle partijen volledig geïnformeerd zijn over de gemaakte afspraken en verplichtingen.

Het uitvoeren van een grondige due diligence is een onmisbare stap in het advies. Onze gespecialiseerde advocaten voeren een diepgaande due diligence uit, waarbij alle relevante informatie van het targetbedrijf nauwkeurig wordt geanalyseerd en beoordeeld, omtrent de bedrijfsovername en het personeel. Hierdoor kunnen potentiële risico’s en kansen helder in kaart worden gebracht, wat van essentieel belang is voor weloverwogen besluitvorming tijdens de fusie of overname.

Blue Legal: voor uw bedrijfsovername en het personeel

Advocaten voor de overname en het personeel

Onze advocaten bieden de juiste begeleiding en zekerheid gedurende het gehele proces. Transparantie en duidelijkheid zijn hierbij onze kernwaarden. Met een heldere agenda en strakke regie zorgen we ervoor dat alle relevante informatie en belangen op tafel komen, met als ultiem doel om een robuust contract te realiseren.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van ervaren deskundigen op het gebied van waardering, belastingen en accountancy, kunnen we altijd het meest geschikte team samenstellen voor uw specifieke bedrijfsovername en het personeel. Onze experts streven er onvermoeibaar naar om voor onze cliënten de meest voordelige deals te bewerkstelligen, waarbij zorgvuldigheid en expertise centraal staan.

Jurgen van Asten

Advocaat op het gebied van bedrijfsovername en het personeel

j.vanasten@blue-legal.nl
+31 (0) 76 521 35 36
Linkedin

Laatste blogs gerelateerd aan bedrijfsovername

Wet Veiligheidstoets investeringen, fusies en overnames (Vifo): gevolgen voor de overnamepraktijk

Het wetsvoorstel Vifo is vorig jaar mei afgedaan als hamerstuk door de Eerste Kamer en zal per 1 juni 2023 in werking treden. Hiermee wordt er beoogd een veiligheidstoets te bieden voor risico’s voor de nationale veiligheid die kunnen ontstaan door activiteiten zoals investeringen, fusies en overnames.

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen
Chat openen
1
Vragen? Stel ze nu, wij beantwoorden ze graag!