Terug naar overzicht

Zorg & Pharma

Zorg & Pharma

Compliance/risk compliance en zorgvuldigheid spelen een grote rol. De patiënt staat altijd op 1, maar de betrokken organisaties hebben altijd met veel belangen en vaak bijzondere regelgeving rekening te houden. Wij ondersteunen en ontzorgen daarbij in de breedste zin van het woord. Denk daarbij aan fusies (M&A) en samenwerkingen, CAO en flexibiliteit en dus ondersteuning van HRM-afdelingen, maar ook aan de permanente invulling van de Legal en Privacy-rollen in organisatie met onze Blue Service. Kennis van de materie én regelgeving geeft daarbij zekerheid en voorsprong door goede communicatie.

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen