Terug naar overzicht

Fusie & Overname advocaten

Advocaten in Fusie & Overname

Goede voorbereiding, een strategische aanpak en strakke begeleiding zorgen voor de beste deals voor onze klanten. Veelal in nauwe samenwerking met collega-specialisten zorgen wij er als overname advocaten voor dat er onderhandeld kan worden op het scherpst van de snede, met oog voor de belangrijke details en op zo’n manier dat de uitkomst van ons advies een goede basis biedt voor de toekomst.

Of we als overname advocaten nu de verkoper of de kopende partij bijstaan, de juiste aanpak en rust in het traject zorgen voor een hoogwaardige deal. Wij zijn ook niet bang om met beide partijen aan tafel te gaan zitten om met hen gezamenlijk, met een hele duidelijke agenda en strakke regie zodat alle informatie en belangen op tafel komen, naar een contract toe te werken. Met een sterk netwerk aan ervaren specialisten m.b.t. waardering, taks en accountancy kunnen we als M&A advocaat altijd het beste team samenstellen voor uw bedrijfsovername advies, ook voor het personeel.

Meer weten? Bel of app vertrouwelijk en vrijblijvend met Jurgen van Asten.

Samenwerking met collega-specialisten

Een zorgvuldige afhandeling is essentieel bij het voltooien van een overname transactie. Als overname advocaten waarborgt ons team een vlotte afronding van de deal, waarbij alle wettelijke vereisten nauwgezet worden nageleefd. Wij bieden grondige begeleiding bij het afronden van de overnameovereenkomst, ook bekend als het ‘ondertekenen’. Dit zorgt ervoor dat alle betrokken partijen volledig op de hoogte zijn van de overeengekomen voorwaarden en hun verantwoordelijkheden.

Bij ons advies hechten we veel waarde aan nauwe samenwerking met collega-specialisten, zoals waarderingsdeskundigen, belastingadviseurs en accountants. Door hun deskundigheid te betrekken in ons adviesproces als overname advocaten, zijn wij in staat om doortastende onderhandelingen te voeren, met bijzondere aandacht voor essentiële details die de uitkomst van de transactie kunnen beïnvloeden. Zo verzekeren wij dat ons advies als overname advocaten een solide basis legt voor de toekomst van uw onderneming.

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen