Ga naar onze specialisaties

Een grondige voorbereiding, een strategische benadering en nauwgezette begeleiding zijn de sleutel tot het bereiken van optimale deals voor onze klanten. We werken nauw samen met onze bedrijfsovername advocaten om scherpzinnige onderhandelingen te voeren, met bijzondere aandacht voor cruciale details. Op deze manier leggen we als bedrijfsovername advocaat een solide basis voor de toekomst, waarbij ons bedrijfsovername advies van onschatbare waarde is.

Een zorgvuldige afhandeling is van vitaal belang bij het voltooien van een transactie voor een overname. Ons team staat garant voor een vlotte afronding van de deal als bedrijfsovername advocaat, waarbij alle wettelijke vereisten nauwgezet worden nageleefd. Daarnaast verstrekken wij als experts in bedrijfsovernames gedegen begeleiding bij het afronden van de overeenkomst, ook wel aangeduid als het ‘ondertekenen’, om ervoor te zorgen dat alle betrokken partijen volledig op de hoogte zijn van de overeengekomen voorwaarden en hun verantwoordelijkheden.

Bij ons bedrijfsovername advies geloven we sterk in nauwe samenwerking met collega-specialisten, zoals waarderingsdeskundigen, belastingadviseurs en accountants. Door hun expertise te integreren in ons proces van het bedrijfsovername advies kunnen we scherpe onderhandelingen voeren, met speciale aandacht voor de cruciale details die de uitkomst van de transactie kunnen beïnvloeden. Dit verzekert dat ons advies als bedrijfsovername advocaat een robuuste basis legt voor de toekomst van uw onderneming.

Welke begrippen komen er kijken bij een bedrijfsovername?

Due diligence vormt een onmisbare pijler binnen het bedrijfsovername advies en de bijbehorende procedures. Onze toegewijde bedrijfsovername advocaat en experts voeren een grondige due diligence uit, waarbij alle relevante informatie van het doelbedrijf minutieus wordt geëxamineerd en beoordeeld. Hierdoor zijn wij, als bedrijfsovername advocaat, in staat om potentiële risico’s en kansen helder in kaart te brengen, wat van essentieel belang is voor het nemen van weloverwogen beslissingen gedurende het fusie- of overnameproces.

Een nauwgezette afhandeling is van aanzienlijk belang bij het voltooien van een M&A-transactie. Onze doorgewinterde bedrijfsovername experts en advocaten staan garant voor een soepele afronding van de bedrijfsovername deal, waarbij alle wettelijke vereisten nauwgezet worden nageleefd. Bovendien bieden we zorgvuldige begeleiding en bedrijfsovername advies bij het ondertekenen van de overeenkomst, de zogenaamde ‘signing’, om ervoor te zorgen dat alle betrokken partijen volledig op de hoogte zijn van de gemaakte afspraken en hun verplichtingen.

Bedrijfsovername advies voor uw onderneming

Een bedrijfsovername advocaat van Blue Legal

Een deskundige in bedrijfsovername van Blue Legal

Of u nu degene bent die het bedrijf verkoopt en de maximale waarde uit de deal wilt halen, of degene die het bedrijf koopt en op zoek is naar een strategische aanwinst, als bedrijfsovername advocaten en deskundigen bieden wij de juiste begeleiding en rust gedurende het proces voor het bedrijfsovername advies. Ons doel in dit proces is om transparantie en duidelijkheid te waarborgen met betrekking tot ons advies over de bedrijfsovername en het personeel. We hanteren als advocaat in bedrijfsovername een heldere aanpak en strakke organisatie om ervoor te zorgen dat alle relevante informatie en belangen op tafel komen, met als uiteindelijk doel het opstellen van een solide contract.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van ervaren experts in waardering, belastingen en accountancy, kunnen wij te allen tijde het optimale team samenstellen voor uw specifieke bedrijfsovername. Onze specialisten op het gebied van bedrijfsovernames streven ernaar om voor onze klanten de meest voordelige transacties te realiseren, met een constante focus op nauwkeurigheid en expertise.

Jurgen van Asten

Advocaat, deskundige op het gebied van bedrijfsovername

j.vanasten@blue-legal.nl
+31 (0) 76 521 35 36
Linkedin

Laatste blogs gerelateerd aan bedrijfsovername

Wet Vifo

Wet Veiligheidstoets investeringen, fusies en overnames (Vifo): gevolgen voor de overnamepraktijk

Het wetsvoorstel Vifo is vorig jaar mei afgedaan als hamerstuk door de Eerste Kamer en zal per 1 juni 2023 in werking treden. Hiermee wordt er beoogd een veiligheidstoets te bieden voor risico’s voor de nationale veiligheid die kunnen ontstaan door activiteiten zoals investeringen, fusies en overnames.

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen
Chat openen
1
Vragen? Stel ze nu, wij beantwoorden ze graag!