Terug naar overzicht

Verkoop en distributie overeenkomsten

Verkoop en distributie overeenkomsten

Of u nu een startende ondernemer bent die aan het begin staat van zijn reis of een ervaren bedrijf met een lange staat van dienst, hier vindt u een overzicht van alle contracten en documenten om u te begeleiden gedurende elke fase van uw verkoopproces. Deze documenten bieden u de gemoedsrust van juridische bescherming, waardoor u met vertrouwen kunt opereren in al uw verkoop- en distributieactiviteiten. Naast de mogelijkheid om distributieovereenkomsten op te stellen, kunnen wij ook op maat gemaakte verkoopcontracten voor u creëren. Bovendien beschikken wij over een breed scala aan andere relevante documenten om uw juridische behoeften te ondersteunen.

Uw partner in juridische zekerheid

Het is niet moeilijk een standaardcontract te maken. Het is ook niet moeilijk daar de juridisch goede bepalingen in te zetten. Wat wel moeilijk is, is ervoor zorgen dat de voor u juiste bepalingen erin komen te staan. En dat is precies waar wij goed in zijn: zorgen dat het goed geregeld is, zodat u kunt focussen op datgene waar u het beste in bent: uw eigen business!

Zonder analyse geen goed advies. En dus geen goed contract. Wij brengen altijd met u in kaart wat u nodig heeft, welke risico’s er zijn en wat voor uw organisatie echt relevant is. Daar hebben wij onze eigen unieke aanpak voor. Op onze manier werken mens en techniek nauw samen om tot hele smart contracts te komen. Zodat u altijd compliant bent. Op deze manier geniet ook u van de voordelen van een echt goede, gespecialiseerde bedrijfsjurist.

Verkoop en distributie overeenkomst

Distributie
Distributie overeenkomst
Distributie overeenkomst – distributeur vriendelijk
Distributie overeenkomst met minimale afnameverplichting
Distribution Agreement
Distribution Agreement – distributor friendly
Distribution Agreement with minimum purchase obligation
Agentschap
Artiest Manager Overeenkomst
Verkoopcontracten
Orderbevestiging inkoop producten voorbeeld
Orderbevestiging verkoop producten voorbeeld
Software reselling
SaaS Reseller Agreement
SaaS Reseller Overeenkomst
Garanties
Garantieverklaring aannemersbedrijf
Garantie voor product
Garantie voor product Engelstalig

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen