Terug naar overzicht

Blue MKB

MKB Vaste PrijsTransparantie

Voor veel voorkomende werkzaamheden hanteren wij vaste prijzen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. De advisering is snel en direct, en afhankelijk van het product, schriftelijk of in een persoonlijk adviesgesprek. Zo heeft u altijd de zekerheid van een scherp advies van een specialist (prijzen zijn excl. BTW).

Ondernemingsrecht

Hoger beroep

Beoordeling van het vonnis in eerste aanleg, de afwegingen van de rechter en, aan de hand van een gesprek met u, een inschatting van kansen en kosten van een hoger beroep.

Procesadvies

Beoordeling situatie en stukken en een (advies) gesprek over mogelijkheden, aanpak en opties. Inclusief kosteninschatting van de procedure.

Second Opinion

Een frisse blik doet wonderen. Aan de hand van de stukken en een analyse-/adviesgesprek geven wij een beeld van de aanpak, kansen, processtrategie en (financiële) risico’s.

Faillissementsaanvraag

Het laatste dwangmiddel voor uw niet betalende debiteur: de aanvraag en begeleiding tot aan de eventuele faillissementszitting. € 750,- (excl. kosten griffierecht (€ 288,- of € 619,-) en deurwaarder).

Incasso starterspakket

Alle documenten en advies om uw debiteurenbeheer & incasso in de 1e fase zelf te doen. Follow-up indien er niet betaald wordt door een incasso specialist van Blue Legal tegen aangepast tarief.

MKB Quickscan

Analyse van rechtsvorm, (standaard)contracten, algemene voorwaarden en bedrijfsrisico’s, inclusief advies gesprek van 1 uur

Ondernemers Starterspakket

Analyse bedrijf en risico’s, Adviesgesprek + 5 standaarddocumenten voor uw bedrijf. afhankelijk van de activiteiten. Bijvoorbeeld algemene voorwaarden, arbeidsovereenkomst, koopovereenkomst, etc.

Check algemene voorwaarden

Analyse en advies algemene voorwaarden t.a.v. werking, branche, bescherming, etc, inclusief adviesgesprek over opties en mogelijkheden.

Arbeidsrecht

Opstellen en/of beoordelen arbeidsovereenkomst

Een maatwerk-overeenkomst, toegesneden op functie, branche, etc., rekening houdend met bijzonderheden als concurrentiebeding, IP-rechten, etc

Ontslag op staande voet

Beoordeling van de gebeurtenissen, situatie, correspondentie en advies over aanpak en vervolg.

Beoordeling concurrentiebeding

De analyse en beoordeling van de geldigheid en kracht van een concurrentiebeding in een arbeidsovereenkomst, inclusief advies over een aanpak en mogelijkheden.

Begeleiding/beoordeling Poortwachter-traject

De begeleiding van een zieke werknemer is niet lastig, tenzij de werknemer niet echt wil of er bijzondere omstandigheden een rol spelen. De gevolgen voor de werkgever kunnen duur zijn. Een juridische toets voor:

Blue-het-zelf

Een check / update van uw huidig personeelsreglement.

Blue Basis

Een basis personeelsreglement zelf in te vullen en aan te passen naar de wensen van de organisatie inclusief een adviesgesprek met toelichting, advies en tips.

Blue Plus

Een personeelsreglement in overleg met uw organisatie (inclusief een check van cao en pensioen) met daarbij nog een adviesgesprek met toelichting en advies over de toepassing van het reglement in de praktijk.

Blue Premium

Een personeelsreglement in overleg met uw organisatie (inclusief een check van cao en pensioen) met daarbij nog een adviesgesprek met toelichting en advies over de toepassing van het reglement in de praktijk. Plus een jaar lang ondersteuning vanuit de
arbeidsrechtelijke specialisten van Blue Legal.

Privacy en ICT recht

Privacy is de recent een hot item geworden. ‘Data is het nieuwe goud’ en ‘Ieder bedrijf is een ICT-bedrijf’ is nu bij iedereen doorgedrongen. De wet- en regelgeving is echter al oud en gesneden koek voor ons. Het nu ‘verplichte’ privacybeleid is te vergelijken met een Iso-certificering of de HACCP in de horeca: een set afspraken en regels om een verantwoordelijk gebruik te waarborgen.
Met onze strakke aanpak en specialistische ervaring stellen wij het specifieke beleid vast voor uw bedrijf of organisatie snel en efficiënt vast, zodat u op tijd klaar bent.

Het beleid op maat inrichten, u adviseren over wat wel en niet mag doen we natuurlijk graag voor u. In overleg bepalen we de scope, aanpak en training. Daarbij kunnen we ook de rol van externe privacy officer vervullen.

Voor het MKB hebben we een aantal standaard oplossingen ontwikkeld, die wij met u op maat inrichten voor uw bedrijf. Of u nu een marketingbureau, accountantskantoor, productiebedrijf, dienstverlenend of ICT-bedrijf heeft, door onze ervaring kunnen we dat efficiënt realiseren.

Privacy Inventarisatie

Dit is de basis voor iedere MKB-organisatie. Hierbij vindt een grondige inventarisatie plaats door Blue Legal. Dat kost u circa 2 uur van uw tijd. Met die gegevens kunnen wij in een ruime dag de analyse opstellen en verwerken in een rapport. Dit dient als basis voor het register en de concrete inrichting van het beleid. U kunt er zelf mee aan de slag, of samen met onze specialisten in van onderstaande pakketten.

Inventarisatie op locatie, uitgebreid rapport.

Basis Privacy

Het basispakket bouw voort op de inventarisatie, waarbij u zelf aan de slag gaat met het verwerken van de inventarisatie in het beleid. Het bevat de registers, de standaard-teksten en documenten en een korte presentatie voor uw werknemers met tips voor de praktijk.

Privacy Standaard

Dit bouwt ook voort op de inventarisatie, hierbij zorgen wij voor een maatwerk privacybeleid document voor uw organisatie, de benodigde registers, contracten en documenten, eventueel de input van een IT-specialist ingeschakeld door Blue Legal en een voorlichting van de werknemers.

Privacy Compleet

Het Compleet-pakket bouwt ook verder op de inventarisatie en ontzorgt u volledig! Het bevat de bovenstaande pakketten met daarnaast een FAQ-abonnement, een training voor de verantwoordelijke medewerker, in overleg met u ook in-house. Ook een jaar lang kosteloos telefonisch juridisch AVG-advies voor alle 1e-lijnsvragen maakt onderdeel uit van het pakket.

Privacy as a Service

Met PAAS van Blue Legal heeft u uw eigen privacy manager! En wat voor één: niet iemand die uw organisatie kent, uw privacybeleid en register up-to-date houdt en bewerkersovereenkomsten beoordeeld, maar een heel team dat dit voor u regelt, en dat bovendien ook nog eens toegang heeft tot onze bibliotheek van modellen, verklaringen en best practises. En dat ook nog eens kan zorgen dat uw organisatie straks als een van de eerste zich kan laten certificeren. Kortom, u bent altijd GDPR compliant en dat geeft uw klanten zekerheid!

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, Advocaten en Adviseurs met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen