Terug naar overzicht

Retail & Consumer

Retail & Consumer

Een bijzondere markt vereist een bijzondere aanpak. Duidelijke afspraken in de hele (distributie)keten zijn van levensbelang. Maar ook goede leveringsafspraken, contracten over marketing-aanpak, garantie, service en wederverkoop, al dan niet via de webshop, zijn essentieel. Het mededingingsrecht kan een grote rol spelen, zeker als er sprake is van grote labels.

Veel businessmodellen zijn mogelijk in de laatste stap naar de eindklant, waarbij ook franchise een steeds grotere rol krijgt. Aan de andere kant dienen de contracten met leveranciers c.q. buitenlandse moedervennootschappen ook goed geregeld te zijn.  Daarbij speelt ook cultuur een grote rol.

Het klappen van de zweep kennen we, in vele talen, net als de vele mogelijkheden. We denken graag met u mee.

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen