Terug naar overzicht

Blue Service: bedrijfsjurist gezocht

Blue Service: het comfortabele gevoel van uw eigen jurist in uw bedrijf

In iedere organisatie zijn er juridische vragen. Groot en klein. Het biedt rust en zekerheid als die snel en goed worden beantwoord door een specialist. Door te kiezen voor een advocaat via detachering, heeft u altijd snel toegang tot uw eigen bedrijfsadvocaat. Hoe prettig is dat?

Dat realiseren wij. Iemand die uw organisatie kent, die het aanspreekpunt is voor alle legal issues en mee kan denken in het MT bij belangrijke beslissingen: een jurist in uw bedrijf. Uw eigen bedrijfsjurist op afstand. Of in-house. Dat regelen we in overleg met u in, afhankelijk van uw organisatie en wensen.

Alle eerste-lijns vragen vallen hieronder: personeel, juridische contracten opstellen en opzeggen, incasso, samenwerking/overnames, ict/privacy, compliance, etc.

Bedrijfsjurist gezocht? Het grote voordeel voor u is dat u bij ons niet 1 bedrijfsjurist heeft, maar een heel team van specialisten. Of de vraag nu gaat over specifieke juridische contracten, belangrijke medewerkers of privacy-issues, het antwoord is via een jurist in uw bedrijf met 1 muisklik of telefoontje altijd dichtbij!

Wij weten dat 90% van alle juridische issues niets te maken heeft met conflicten, maar met de goede inrichting van uw organisatie, dus met goede processen en contracten. Duidelijke positionering, goede juridische contracten en duidelijke afspraken zijn essentieel, zeker wanneer uw organisatie in beweging is en groeit. Dat vereist dagelijkse betrokkenheid en inzicht. Wij zorgen er met onze detachering van een advocaat voor dat u met een gerust hart kunt slapen, omdat u weet dat uw zaken goed geregeld zijn.

Als vaste bedrijfsadvocaat kennen wij uw organisatie en weten wij uw vragen en situatie in de juiste context te plaatsen. En dat zorgt ervoor dat u er ook daadwerkelijk iets aan heeft. Hierdoor krijgt u altijd snel een concreet advies of een goed contract. Want, goed en snel antwoorden vereist niet alleen een grote specialistische kennis, maar vooral ook inzicht, ervaring en gut-feeling in wat voor uw organisatie belangrijk is.

Omdat iedere organisatie anders is, hebben we verschillende formules ontwikkeld voor de detachering van onze advocaten. De basis voor MKB-bedrijven start met € 350,- per maand voor onbeperkt antwoord van uw bedrijfsadvocaat op alle eerstelijns vragen en kent een tarief-korting van 10% indien er meer complexe zaken worden opgepakt. Daarnaast kennen wij een model wat uitgaat van een vast aantal uren per maand voor een jurist in uw bedrijf, dat we in overleg met u invullen. In alle gevallen heeft u vooraf zekerheid over de omvang en kosten.

En, wat ook heel comfortabel is, mocht er onverhoopt toch een keer een conflict ontstaan, dan kunt u rekenen op een team scherpe en ervaren advocaten om uw belang maximaal te beschermen. En die advocaten hebben een flinke voorsprong, want uw organisatie en branche kennen ze al! Bedrijfsjurist gezocht voor uw organisatie? De Blue Service van Blue Legal staat voor u klaar.

Bedrijfsjurist gezocht? Met de bedrijfsjurist-service van Blue Legal bent u verzekerd van:

  • Eerstelijns juridisch advies per telefoon. Korte lijnen, praktisch en snel antwoord op uw vragen per telefoon of mail
  • Standaard tekstfragmenten en – beoordelingen
  • Onbeperkt beschikking over onze maatwerk-modellen: door uw bedrijfsadvocaat opgestelde documenten voor de praktijk. 1 telefoontje is genoeg!
  • Basis advies over juridische contracten opstellen en opzeggen
  • 10% korting op al onze andere diensten en producten
  • Enkele malen per jaar inhoudelijke workshops

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, Advocaten en Adviseurs met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen