Terug naar overzicht

Blue Service: bedrijfsjurist gezocht

Blue Service: het comfortabele gevoel van uw eigen bedrijfsjurist

In iedere organisatie spelen juridische vragen. Grote en kleine. Het biedt rust en zekerheid als die vlug en goed worden beantwoord door een specialist. Door te kiezen voor een bedrijfsadvocaat via detachering, heeft u altijd snel toegang tot uw eigen bedrijfsjurist. Hoe prettig is dat?

Een eigen bedrijfsjurist. Dat realiseren wij. Iemand die uw organisatie kent, die het aanspreekpunt is voor alle legal issues en mee kan denken in het MT bij belangrijke beslissingen: een jurist in uw bedrijf. Uw eigen bedrijfsjurist op afstand. Of in-house. Dat regelen we in overleg met u in, afhankelijk van uw organisatie en wensen.

Alle eerste-lijns vragen vallen hieronder: personeel, juridische contracten opstellen en opzeggen, incasso, samenwerking/overnames, ict/privacy, compliance, etc.

Bedrijfsjurist gezocht? Het grote voordeel voor u is dat u bij ons niet 1 bedrijfsjurist heeft, maar een heel team van specialisten. Of de vraag nu gaat over specifieke juridische contracten, belangrijke medewerkers of privacy-issues, het antwoord is via een jurist in uw bedrijf met 1 muisklik of telefoontje altijd dichtbij!

Wij weten dat 90% van alle juridische kwesties niet gaat over conflicten, maar over juiste inrichting van de organisatie, oftewel met goede processen en contracten. Helder positioneren, goede juridische contracten en heldere afspraken zijn cruciaal, zeker als de organisatie in beweging is en groeit. Dat vereist dagelijkse betrokkenheid en inzicht. Wij zorgen er met onze detachering van een advocaat voor dat u met een gerust hart slaapt, omdat uw zaken goed geregeld zijn met een bedrijfsjurist.

Als vaste bedrijfsadvocaat leren wij uw organisatie goed kennen. Zo weten we als bedrijfsjurist de vragen en situaties die spelen in de goede context te zetten. Met als gevolg dat u werkelijk iets aan onze adviezen heeft. U krijgt te allen tijde vlug concreet advies of goede contracten van onze bedrijfsjurist. Om juist en gauw een antwoord te geven is niet alleen uitgebreide specialistische kennis nodig. Met name ervaring, inzicht en gut-feeling in wat bij uw bedrijf van belang is.

Omdat geen een organisatie hetzelfde is, hebben we verschillende formules ontwikkeld voor de detachering van onze advocaten. De basis voor MKB-bedrijven start met € 350,- per maand voor ongelimiteerd advies van uw bedrijfsadvocaat op eerstelijns vragen en kent een tarief-korting van 10% indien er meer complexe zaken worden opgepakt. Daarnaast kennen wij een model wat uitgaat van een vast aantal uren per maand voor een jurist in uw bedrijf, dat we in overleg met u invullen. In alle gevallen heeft u vooraf zekerheid over de omvang en kosten van een bedrijfsjurist.

En, wat ook heel comfortabel is, mocht er onverhoopt toch een keer een conflict ontstaan, dan kunt u rekenen op een team vlijmscherpe en ruim ervaren advocaten en juristen om uw belang zo goed mogelijk te verdedigen. En zij hebben een flinke voorsprong, omdat ze uw bedrijf en bedrijfstak al kennen! Bedrijfsjurist gezocht voor in uw organisatie? Met de Blue Service van Blue Legal staat er altijd een bedrijfsjurist voor u klaar.

Bedrijfsjurist gezocht? Met de bedrijfsjuristen-service van Blue Legal krijgt u:

  • Juridisch advies per telefoon van een bedrijfsjurist voor eerstelijns vragen. Korte lijntjes, praktisch en vlug antwoord op uw vragen via telefoon of via email
  • Standaard tekstfragmenten en -beoordelingen
  • Onbeperkt beschikking over onze maatwerk-modellen: door uw bedrijfsadvocaat opgestelde documenten voor de praktijk. 1 telefoontje is genoeg!
  • Basis advies van een bedrijfsjurist over juridische contracten opstellen en opzeggen
  • 10% korting op al onze andere diensten en producten
  • Enkele malen per jaar inhoudelijke workshops

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen