An offer you can’t refuse - Blue Legal

An offer you can’t refuse

De oplettende lezer was het al opgevallen; we breiden niet alleen uit, soms vertrekt er helaas ook een collega. Er zit altijd een verhaal achter, en bij ons vaak een leuk verhaal. En daar zijn we trots op. Dit is het verhaal van Hilde:

Hilde, wat maak je ons nou?!?
Jaaa, sorry, sorry, sorry… Ik kreeg echt een ‘offer you can’t refuse’ zoals ze zo mooi zeggen. De kans om een in-house advocatenkantoor op te zetten bij Carante Groep, een samenwerkingsverband van dertien zelfstandige organisaties in de caresector en, niet bepaald een bijkomend voordeel, in mijn eigen home-town Sliedrecht! Mijn woon-werkverkeer gaat van ruim twee uur per dag naar een minuut of tien (als ik héél langzaam fiets, een lekke band krijg én wind tegen heb).

Ga je ons missen?
Echt wel! De kracht van Blue Legal zit hem echt in Team Blue Legal hoor. Geweldig collega’s (allemaal), fijne bazen (oké, meestal dan) en de liefste administratieve ondersteuning van de hele wereld en ver daarbuiten. Ik neem een zakje Blue Legal mee naar mijn nieuwe stek, ga ik het daar net zo leuk maken.

Is er ook iets wat je niet gaat missen?
De koffie! Het enig goeie aan de Blue Legal-koffie was dat je bij het koffieapparaat echt even kon afschakelen. Je stond ten slotte gemiddeld 20 minuten te wachten totdat je kopje eindelijk vol was met kwalitatief niet zo heel hoogwaardige prut.

Heb je in je Blue Legal-tijd ook iets geleerd?
Dat hoop ik wel. Ik heb het in elk geval altijd als heel positief ervaren dat Jan Gerrit en Jurgen hun medewerkers steeds blijven stimuleren nieuwe initiatieven te ontplooien en daarbij ‘out of the box’ te denken, zowel vakinhoudelijk als naar buiten toe. En dat daartoe ook alle ruimte wordt gegeven. Je wordt echt betrokken bij de ontwikkeling en de uitbouw van het kantoor en overal bij betrokken. Op zo’n manier leer je -en dat geldt zeker voor de jonge collega’s- dat er veel méér komt kijken bij de advocatuur dan enkel juridisch-inhoudelijk werk. Ik heb wel het gevoel dat ik hier een stuk creatiever geworden ben; ‘denken in oplossingen’ is key!

Kun je ons nog een tip geven?
Die koffiemachine vervangen wellicht? Maar vooral: ga zo door! Overal waar ik kom hoor ik alleen maar positieve geluiden over Blue Legal. Blijf innoveren en blijf de klanten ook die speciale Blue Legal-zorg geven die ze nergens anders krijgen. Succes met jullie top-team!

Kedeng! Daar hebben wij niets aan toe te voegen. Anders dan je te bedanken en heel veel succes én plezier te wensen in je nieuwe job! Je bent altijd welkom bij ons vakoverleg, je energie en humor zullen gemist worden.

Meer weten? Advies nodig? Neem contact op!

Dit was slechts een deel van wat wij u kunnen vertellen. Meer weten?
Wij antwoorden graag, neem vrijblijvend contact op!

Blog reactie

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*

Chat openen
1
Vragen? Stel ze nu, wij beantwoorden ze graag!