« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FLITS-webinar: wat leren we van het turbulente overnamejaar 2022? i.s.m. JM Corporate Finance

14 december 2022: 08:30 - 10:00

Gratis

Inleiding

Graag nodigen wij ons gezamenlijk netwerk van adviseurs uit voor een online Webinar over het afgelopen turbulente overnamejaar 2022, en wel op woensdag 14 december a.s.. Vanwege de drukke decembermaand, waarin ook veel transacties voor het einde van het jaar moeten worden afgerond, maken wij er samen met u graag een online sessie van. Zodat u na de sessie, voorzien van handige tips voor het nieuwe jaar, weer aan de slag kunt.

Geen NPO Radio 2 Top 2000, maar de BL/JM top 10!
2022 was een turbulent jaar met de gevolgen van de Oekraïne oorlog, de haperingen in de supply chain, de energiecrisis, de hyperinflatie en forse rentestijgingen. Maar ook een jaar waarin nog steeds veel (strategische) overnames plaatsvonden, mede dankzij de nog steeds goed gevulde investeringskas bij veel private equity firms. We zullen met u in een flits de puntjes op de i zetten, met veel ruimte voor inbreng en interactie. Gedurende dit overname webinar delen wij onze 10 tips voor de dealpraktijk voor het komende jaar met u. Out-of-the-box, oplossingsgericht maar wel vanuit de praktijk!
Alle, maar dan ook echt alle vragen die u heeft over de overnamepraktijk mogen gesteld worden! Er zijn geen taboes, alles kan en mag aan bod komen! We beloven u minstens 1 leermoment.

Alle info op een rijtje:

Datum: woensdag 14 december, 8:30 tot 10:00
Doelgroep: accountants, fiscalisten, financials, vermogensbeheerders, family offices, notarissen en overige geïnteresseerden.
Locatie: Online (vooraf gaand aan de sessie krijgt u een link toegezonden)

Wees gewaarschuwd: dit seminar levert u praktische tips op, die zeker van pas komen bij het begeleiden van bedrijfsoverdrachten!

Programma

8:30 start
10:00 einde

De sprekers

Locatie

Online

Aanmelden

Gegevens

Datum:
14 december 2022
Tijd:
08:30 - 10:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Online

Organisator

Blue Legal
Telefoon
076 5213536
E-mail
seminars@blue-legal.nl