Terug naar overzicht

Onderwijs & Opleiding

Onderwijs & Opleiding

Voor onderwijsinstellingen, stichtingsbesturen en samenwerkingsverbanden verzorgen wij onder andere de contracten, organisatieverandering, governance-structuren maar begeleiden we ook medezeggenschapsraden en besturen bij fusies (M&A) en ontvlechtingen. De bijzondere regelgeving en voorwaarden kennen we, net als de CAO’s en aanbestedingen. Benoeming en ontslag van bestuurders vereist bijzondere ervaring. Ook invulling van vervangingspools en ondersteuning van de HRM-functionarissen is dagelijks werk.

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen