nieuwe-arbeidsrecht-specialist

Out of the Blue: FF voorstellen, Rotterdams bloed in Arbeidsrecht

Met veel plezier verwelkomen wij Chantal in ons team arbeidsrecht specialisten. En met nog groter plezier stellen wij haar voor. Chantal staat onze werkgevers-klanten bij in alle kwesties die met personeel te maken hebben. Alles m.b.t. ontslag, belonen en reorganiseren. Maar zij is ook uw aanspreekpunt als het gaat om CAO, medezeggenschap, ZZP en participatie.  

In deze Out of the Blue stellen we haar aan u voor en zal zij zelf vertellen wat haar rol is binnen team Blue Legal. Ook zal Chantal vertellen over haar kijk op de kracht van Blue Legal. Want daarin maken wij, nog steeds, het onderscheid!

Over Chantal

Mijn naam is Chantal Ruis. Ik ben een geboren en getogen nuchtere Rotterdammer en ja, dus ook lekker direct. Ik houd van duidelijkheid en dat is in mijn werk en aanpak ook vaak heel hard nodig. En effectief! Werken in Breda is heerlijk, maar inmiddels heb ik mijn privé-roots verplaatst naar Schiedam. Hier heb ik mijn plek gevonden, omringd door de rijke parken van zowel Schiedam als Rotterdam. Meerdere malen per week ben ik hier te vinden als ik met volle overgave hardloop en bootcamptrainingen volg. Ik ben dus veel in de buitenlucht te vinden!

Daarnaast ben ik een liefhebber van reizen en koester ik de wens om zoveel mogelijk verschillende plekken op onze prachtige wereld te verkennen. Het avontuur en de diversiteit van culturen en landschappen spreken me enorm aan. De ervaringen en verrijking hierdoor komen ook in mijn werk heel goed van pas.

Binnen Blue Legal focus ik mij op het Arbeidsrecht. Voor mij, en ook voor de andere specialisten van onze sectie Arbeidsrecht, een van de mooiste rechtsgebieden. 😉 Dit omdat het zo dynamisch, persoonlijk en impactvol kan zijn voor zowel de werkgever als de werknemer. Een conflict op de werkvloer kan diepe sporen achterlaten in de relatie tussen de betrokken partijen. Hierdoor is het vaak cruciaal om snel te schakelen en tot een goede oplossing te komen. Of het nu gaat om het opstellen en beëindigen van een arbeidsovereenkomst, of om de complexere vraagstukken, zoals re-integratiegeschillen bij arbeidsongeschiktheid, disfunctioneren of verstoorde arbeidsrelaties sta ik voor onze klanten klaar. Natuurlijk ook gewoon voor ontslag en reorganisatie sta ik voor u klaar.

Daarnaast houd ik me bezig met de arbeidsrechtelijke compliance. Er zijn zoveel regelingen, wetten en verschillende aspecten in een steeds complexere en meer op de individu gerichte maatschappij. Daarom is het voor veel werkgevers lastig om overzicht te houden. Ik creëer dan duidelijkheid, zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Met als gevolg dat het de werkgever minder tijd kost, de medewerkers gerust en tevreden zijn en dus de productiviteit omhooggaat. Het zijn ook hier vaak de kleine dingen die het doen; wij kennen die!

De kracht van Blue Legal

Samen bereik je meer dan alleen. Dat is de kern van ons werk met het ‘vier ogen-principe’. Alle zaken die we aanpakken, doen we gezamenlijk, direct en duidelijk. We streven altijd naar volledige transparantie. Bij Blue Legal begrijpen we wat de klant drijft en zorgen we voor persoonlijk contact, zodat we altijd snel kunnen schakelen. Dat geeft een vertrouwensrelatie op basis waarvan we nauw met u kunnen samenwerken en dus de beste resultaten kunnen behalen. We houden de lijnen altijd kort, zodat we snel en doeltreffend kunnen schakelen.

Onze werkwijze vloeit voort uit onze overtuiging dat samenwerken leidt tot de beste resultaten. Niet alleen met u, maar vaak ook met andere partijen en adviseurs. We analyseren de context, de branche, de verhoudingen en ook de financiën om tot de meest geschikte oplossing voor uw situatie te komen.

In zo’n team van gepassioneerde vakidioten voel ik me prima thuis! Kritisch zijn we ook zeker naar elkaar. Dit leidt tot groei en verbetering. Dus ook u mag zeker kritisch zijn. Dit houdt ons namelijk scherp.

Gespecialiseerde bedrijfsjuristen en advocaten, ook bij arbeidsrecht

Zoekt u een afgewogen advies of juist een keiharde scherpe aanpak? Of u nu op zoek bent naar een bedrijfsjurist of advocaat of behoefte heeft aan detachering van een ervaren jurist voor het opstellen van al uw juridische documenten en het beheer van uw juridische huishouding, bij Blue Legal staat een team van specialisten klaar om het in te vullen.

Heeft u behoefte aan een bedrijfsjurist in-house? Dat vullen we met onze Blue Service ook op maat in. U kunt altijd rekenen op veel kennis vanuit onze bedrijfsjuristen en advocaten met expertise in ondernemingsrecht, privacy & ICT-recht en arbeidsrecht.

Meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. het hebben van uw eigen legal counsel binnen Blue Legal? Bekijk hier meer informatie over onze Blue Service.

Sparren? Advies nodig over juridische kwesties? Of kennis maken met onze nieuwe arbeidsrecht specialist Chantal? Neem dan contact op! Chantal staat u graag te woord!

Meer weten? Advies nodig? Neem contact op!

Dit was slechts een deel van wat wij u kunnen vertellen. Meer weten?
Wij antwoorden graag, neem vrijblijvend contact op!

Blog reactie

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*

Chat openen
1
Vragen? Stel ze nu, wij beantwoorden ze graag!