Terug naar overzicht

Blue Service: bedrijfsadvocaat voor uw onderneming

Het comfortabele gevoel van uw eigen bedrijfsjurist

Specialist

In iedere organisatie spelen juridische kwesties. Grote en kleine. Die wilt u snel en goed beantwoord hebben, met de juiste juridische documenten. Het liefst door een specialist, dan weet u zeker dat het klopt. Door te kiezen voor een bedrijfsjurist via detachering of op afstand, heeft u altijd snel toegang tot uw eigen bedrijfsjurist voor uw al uw juridische kwesties. Hoe prettig is dat?

Juridische documenten opstellen: uw bedrijfsjurist

Een eigen bedrijfsjurist voor bijvoorbeeld het arbeidsrecht. Of detachering van een jurist voor het opstellen van uw juridische documenten en juridische huishouding c.q. legal housekeeping. Hulp bij juridische kwesties. Dat realiseren wij. Een bedrijfsjurist voor Nederlands bedrijven, maar juist ook voor Nederlandse vestingen van Internationale bedrijven als legal counsel. Die bedrijfsjurist c.q ons team kent uw organisatie, is het aanspreekpunt voor alle legal issues en kan mee denken in het MT bij belangrijke beslissingen: een jurist in bedrijf. Uw eigen bedrijfsjurist op afstand of detachering van een jurist of advocaat. Concreet betekent dat de inzet van een bedrijfsjurist bij uw organisatie van één of meerdere specialisten in het ondernemings-, privacy & ICT- en arbeidsrecht die gestructureerd en efficiënt werken. We regelen een bedrijfsjurist in overleg met u in, afhankelijk van uw organisatie en wensen, en de juridische kwesties die spelen.

Voor alle eerstelijns vragen kunt u bij ons als in bedrijfsadvocaat terecht: personeel, juridische contracten opzeggen of juridische documenten opstellen, incasso, samenwerking/overnames, ICT/privacy, compliance, etc. Onze bedrijfsjurist c.q. ons team staat voor u klaar.

Jurist in uw bedrijf

Jurist in bedrijf nodig? Het grote voordeel van onze bedrijfsjuristen-service voor u is dat u bij ons niet 1 bedrijfsjurist heeft, maar een heel team van specialisten. Of de vraag nu gaat over specifieke juridische contracten opzeggen of juridische documenten opstellen, belangrijke medewerkers of privacy-issues, het antwoord is via een jurist in bedrijf met 1 muisklik of telefoontje altijd dichtbij!

Wij weten dat 90% van alle juridische kwesties niet gaat over conflicten, maar over de juiste inrichting van de organisatie, oftewel met goede processen en juridische documenten. Een bedrijfsjurist kan daarbij helpen. Helder positioneren, goede juridische contracten en heldere afspraken zijn cruciaal, zeker als de organisatie in beweging is en groeit. Dat vereist dagelijkse betrokkenheid en inzicht. Wij zorgen er met onze detachering van een jurist of advocaat voor dat u met een gerust hart slaapt, omdat uw zaken goed geregeld zijn met een bedrijfsjurist.

Compliance

Als vaste bedrijfsadvocaat of met de detachering van een jurist of advocaat leren wij uw organisatie goed kennen. Dat betekent dat we u als bedrijfsjurist ook kunnen helpen met het goed inrichten en vastleggen van processen/compliance. Zo is de impact van de AVG, maar zijn bijvoorbeeld ook de certificeringstrajecten voor ISO- en NEN goed bekend bij de bedrijfsjurist.

Zo weten we als bedrijfsjurist de vragen en juridische kwesties die spelen in de goede context te zetten. Met als gevolg dat u werkelijk iets aan onze adviezen (en juridische documenten) als bedrijfsjurist heeft. U krijgt te allen tijde vlug concreet advies of goede contracten van onze bedrijfsjurist. Om juist en vlot een antwoord te geven is niet alleen uitgebreide specialistische kennis nodig van de bedrijfsjurist over het ondernemings-, privacy & ICT- en arbeidsrecht. Met name ervaring, inzicht en gut-feeling van de bedrijfsjurist in wat bij uw bedrijf van belang is en de juridische kwesties die spelen.

En van onze kant geldt dan dat wij als bedrijfsjurist niet enkel de kennis en ervaring hebben, maar ook de specifieke opleidingen volgen, investeren in branchekennis en doordat wij bij veel organisaties ‘in de keuken kijken’ goed de best practices meenemen en kunnen toepassen in uw bedrijf met onze diensten als bedrijfsjurist, bijvoorbeeld bij contracten opzeggen of juridische documenten opstellen.

Dienstverlening als jurist in bedrijf

Omdat geen enkele organisatie hetzelfde is, hebben we verschillende formules ontwikkeld voor de detachering van onze juristen en advocaten, om het beste aan te sluiten bij de juridische kwesties van uw organisatie.

De basis voor MKB-bedrijven start met € 375,- per maand voor ongelimiteerd advies van uw bedrijfsjurist of bedrijfsadvocaat op eerstelijns vragen en kent een tarief-korting van 10% indien er meer complexe zaken worden opgepakt.

Daarnaast kennen wij een model dat uitgaat van een vast aantal uren per maand voor een jurist in bedrijf, dat we in overleg met u invullen. In alle gevallen heeft u vooraf zekerheid over de omvang en kosten van een bedrijfsjurist.

Detachering jurist & advocaat

En natuurlijk kunnen wij ook juridische ondersteuning bieden bij juridische kwesties als juridische documenten opstellen. Voor HR, voor uw contracten, legal house keeping, corporate affairs, etc., maar natuurlijk ook ter ondersteuning en advisering als bedrijfsjurist van de directie of bij concrete projecten. We richten dit graag op maat met u in.

Bij samenwerking op basis van detachering gelden ook de tarieven voor detachering van een jurist of advocaat. Door onze ervaring en kennis en optimaal teamwork kunnen wij dit als bedrijfsjurist vaak anders en beter inrichten dan u verwacht!

Bedrijfsadvocaat

En, wat ook heel comfortabel is, mocht er onverhoopt toch een keer een conflict ontstaan, dan kunt u rekenen op een team vlijmscherpe en ruim ervaren advocaten om uw belang zo goed mogelijk te verdedigen. En zij hebben een flinke voorsprong, omdat ze uw bedrijf en bedrijfstak al kennen. Bedrijfsjurist nodig voor in uw organisatie? Met de bedrijfsjuristen-dienst Blue Service van Blue Legal staat er altijd een gespecialiseerde bedrijfsjurist voor u klaar.

Meer over onze tarieven vindt u op de tarieven pagina.

Met de bedrijfsjuristen-service van Blue Legal krijgt u:

  • Nederlands of Engels juridisch advies per telefoon van een bedrijfsjurist voor eerstelijns vragen. Korte lijntjes, praktisch en vlug antwoord van een bedrijfsadvocaat op uw vragen via telefoon of via email.
  • Standaard tekstfragmenten en -beoordelingen
  • Onbeperkt beschikking over onze maatwerk-modellen: door uw bedrijfsjurist opgestelde juridische documenten voor juridische kwesties in de praktijk. 1 telefoontje naar uw bedrijfsjurist is genoeg!
  • Basis advies van een bedrijfsadvocaat over juridische contracten opzeggen en opstellen
  • 10% korting op al onze andere diensten en producten
  • Enkele malen per jaar inhoudelijke workshops

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen