Terug naar overzicht

Blue Service: het comfortabele gevoel van uw eigen bedrijfsjurist

Bedrijfsjurist gezocht? Met de Blue Service van Blue Legal bent u verzekerd van:

  • Eerstelijns juridisch advies per telefoon van een bedrijfsjurist. Korte lijnen, praktisch en snel antwoord op uw vragen per telefoon of mail
  • Standaard tekstfragmenten en – beoordelingen
  • Onbeperkt beschikking over onze maatwerk-modellen: door uw bedrijfsadvocaat opgestelde documenten voor de praktijk. 1 telefoontje naar uw bedrijfsjurist is genoeg!
  • Basis advies over juridische contracten opstellen en opzeggen
  • 10% korting op al onze andere diensten en producten
  • Enkele malen per jaar inhoudelijke workshops

Waarom kiezen voor een bedrijfsjurist van Blue Legal?

Iedere organisatie heeft te maken met juridische vragen, groot en klein.
Het biedt rust en zekerheid als die snel en goed worden beantwoord door een specialist. Door te kiezen voor een bedrijfsjurist via Blue Legal, heeft u altijd snel toegang tot uw eigen bedrijfsadvocaat. Hoe prettig is dat? Een bedrijfsjurist die de organisatie goed kent, fungeert als aanspreekpunt voor alle juridische kwesties, en kan deelnemen aan het managementteam voor belangrijke beslissingen. De Blue Service is flexibel inzetbaar, zowel op afstand als in-house, aangepast aan de wensen en behoeften van de organisatie.

Deze service voor een bedrijfsjurist dekt alle eerstelijns juridische vragen zoals personeelszaken, contracten, incasso, samenwerkingen/overnames, ICT/privacy, en compliance. Het unieke voordeel van de Blue Service is dat organisaties toegang hebben tot een heel team van juridische bedrijfsspecialisten. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie niet alleen conflict gerelateerde zaken, maar ook dagelijkse processen en contracten optimaal kunt inrichten, wat essentieel is voor groei en ontwikkeling. Dit levert gemoedsrust op, wetende dat alle juridische zaken goed geregeld zijn.

Wij begrijpen dat ondernemers unieke juridische uitdagingen en behoeften hebben. Een juridische expert/bedrijfsjurist biedt oplossingen die perfect zijn afgestemd op uw eisen.

U hoeft geen kostbare uren te verspillen aan het opstellen van contracten vanaf nul. Onze bedrijfsjurist levert kant-en-klare documenten en vereenvoudigen maatwerk.

Onze documenten voldoen volledig aan geldende wet- en regelgeving, wat juridische risico’s minimaliseert.

Profiteer van gespecialiseerde juridische kennis van een bedrijfsjurist zonder de kosten van een full-time jurist. Efficiënt maatwerk is onze specialiteit, wat kosten minimaliseert.

Heldere juridische zaken zorgen voor tevredenheid bij medewerkers en klanten.

Onze specialisten zijn de bedrijfsjurist voor u!

Als vaste bedrijfsadvocaat kennen wij uw organisatie en weten wij uw vragen en situatie in de juiste context te plaatsen. En dat zorgt ervoor dat u er ook daadwerkelijk iets aan heeft. Hierdoor krijgt u altijd snel een concreet advies of een goed contract van onze bedrijfsjurist. Want, goed en snel antwoorden vereist niet alleen een grote specialistische kennis, maar vooral ook inzicht, ervaring en gut-feeling in wat voor uw organisatie belangrijk is.

Omdat iedere organisatie anders is, hebben we verschillende formules ontwikkeld voor een bedrijfsjurist voor uw onderneming. De basis voor MKB-bedrijven start met € 375,- per maand voor onbeperkt antwoord van uw bedrijfsadvocaat op alle eerstelijns vragen en kent een tarief-korting van 10% indien er meer complexe zaken worden opgepakt. Daarnaast kennen wij een model wat uitgaat van een vast aantal uren per maand voor een jurist in uw bedrijf, dat we in overleg met u invullen. In alle gevallen heeft u vooraf zekerheid over de omvang en kosten van een bedrijfsjurist.

En, wat ook heel comfortabel is, mocht er onverhoopt toch een keer een conflict ontstaan, dan kunt u rekenen op een team scherpe en ervaren advocaten om uw belang maximaal te beschermen. En die advocaten hebben een flinke voorsprong, want uw organisatie en branche kennen ze al! Bedrijfsjurist gezocht voor uw organisatie? De Blue Service van Blue Legal staat voor u klaar.

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen