« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Seminar: ICT-actualiteiten voor iedere organisatie

30 maart 2023: 15:30 - 18:00

Gratis

Inleiding

De laatste tijd hebben wij aandacht besteed aan privacy en security.  Daar veranderde veel. Maar, onze ICT-specialisatie is veel breder. Vrijwel ieder bedrijf is afhankelijk van de ICT-omgeving en oplossingen. Heeft u wel eens bedacht hoe u zonder mail, mobiel en bedrijfsapplicatie kunt werken? Kunt verkopen? Kunt factureren?

Ook daar verandert veel, dus hoogste tijd om weer een écht ICT/ Juridische seminar te organiseren! De vele ontwikkelingen bespreken wij graag samen met u.

Veel bedrijven werken in de cloud, op basis van een SAAS-oplossing. Hoe is de continuïteit gewaarborgd? Wie is ‘eigenaar’ van uw data? Waar staat die? Neem bijvoorbeeld online contracten, al dan niet smart contracts. Tegenwoordig kan iedereen zomaar een contract downloaden voor eigen gebruik. Hoe goed en veilig is dit nou echt? Wat kunt u er mee?
Wie zorgt er voor uw compliance? Is er een compliance officer? Of besteden jullie dit uit of leidt u zelf iemand op?

En ook natuurlijk AI, wat betekent bijvoorbeeld OpenAI voor uw organisatie? Wat kunt u er mee? En wat mag u er mee? Van wie is de output en copyright?

En zo is er nog veel meer. Veel te vertellen dus! Daarom nodigen wij u graag uit op ons Seminar over dé ICT-actualiteiten op donderdag 30 maart. Na afloop bent u weer helemaal ge-update! Zodat u ook zelf weer aan de slag kunt. Natuurlijk sluiten we af met onze befaamde informele, lekkere borrel waar u zowel met ons als elkaar kunt napraten over deze interessante onderwerpen.

Programma

15:15 inloop
15:30 start
17:00 einde + borrel

De sprekers

Evaluatieformulier

Gegevens

Datum:
30 maart 2023
Tijd:
15:30 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Blue Legal
Verlengde Poolseweg 40
Breda, 4818 CL Nederland

Organisator

Blue Legal
Telefoon
076 5213536
E-mail
seminars@blue-legal.nl