« Alle Evenementen

Kennissessie: NIS2, bent u al up-to-date?

10 oktober: 08:30 - 10:00

NIS2 richtlijn kennissessie

Inleiding

We nodigen u graag uit voor een interactieve online kennissessie over de NIS2-richtlijn. Deze richtlijn, vastgesteld door de Europese Unie, speelt een cruciale rol in het beschermen van de cyberbeveiliging binnen uw organisatie en heeft als uiteindelijk doel om de weerbaarheid van cruciale diensten beter te beschermen.

We realiseren ons dat dit een relatief nieuw terrein is voor u. Daarom is deze kennissessie speciaal ontworpen om uw kennis te verdiepen, wij zullen u meenemen aan de hand van deze nieuwe richtlijn.

Onderwerpen van gesprek zullen onder meer zijn: De vereisten die gaan voortvloeien uit de NIS2-richtlijn, de omzetting van deze richtlijn naar Nederlandse wetgeving en de impact hiervan op uw organisatie- en implementatiestrategieën. Wij informeren u graag over de laatste stand van zaken, de aankomende cyberbeveiligingswet en de gevolgen hiervan voor uw organisatie. Ook bent u vrij om tijdens de sessie vragen te stellen.

We zien ernaar uit u te verwelkomen bij deze kennissessie over NIS2, waar u waardevolle inzichten en kennis kunt opdoen om uw organisatie voor te bereiden op deze nieuwe regelgeving.

Programma

8:30 start
10:00 einde

De host

Jelle Faber
Jelle Faber

Locatie

Online

Aanmelden

Gegevens

Datum:
10 oktober
Tijd:
08:30 - 10:00
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Organisator

Blue Legal
Telefoon
076 5213536
E-mail
seminars@blue-legal.nl