Out of The Blue - Even voorstellen | Mariette Corbeij-Beukers - Blue Legal

Out of The Blue – Even voorstellen | Mariette Corbeij-Beukers

Mijn naam is Mariette Corbeij-Beukers. Ik woon in Den Hout onder de rook van Oosterhout. Na mijn studie in Leiden woon ik sinds 2003 in Brabant waar ik nooit meer weg wil. Mijn gezin, met man en drie kinderen, zijn heel belangrijk voor mij. Sporten doe ik op een laag pitje, wel ben ik te vinden op het hockeyveld als trainer en coach van de kinderen.

Vanwege de vrijheid en flexibiliteit heb ik voor Blue Legal gekozen. Bij de werkwijze van Blue Legal, die zo afwijkt van standaard advocatenkantoren, voel ik me dan ook meer dan thuis. Stilzitten kan ik niet, geduld is ook niet mijn sterkste kant maar in deze omgeving is dat helemaal niet erg .

Ik kom de ondernemingsrecht-sectie versterken als advocaat voor bedrijven. Procederen, contracteren en onderhandelen voor onze klanten. Volgens mijn collega’s ben ik een advocaat pur sang: dat laat ik dan ook graag zien. Het sparren en samenwerken met ondernemers en beslissers geeft mij energie, dát vind ik leuk. Problemen zien te voorkomen door goed te luisteren naar wat de ondernemer nodig heeft en scherp te kijken naar de belangen en mogelijkheden. En als het toch nodig is: vlijmscherp de procedure in.

De coronatijd maakt het vakinhoudelijk nu nog uitdagender. Wie draagt welk risico? Wat is afgesproken? Wat is daarin redelijk en billijk? Bellen kan altijd, ik beantwoord jullie vragen graag!

Meer weten? Advies nodig? Neem contact op!

Dit was slechts een deel van wat wij u kunnen vertellen. Meer weten?
Wij antwoorden graag, neem vrijblijvend contact op!

Blog reactie

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*

Chat openen
1
Vragen? Stel ze nu, wij beantwoorden ze graag!