Op bezoek bij Blue Legal – deel 2

Vandaag werp ik wederom een blik achter de schermen bij Blue Legal. Op deze mooie herfstdag mag ik meelopen met de sectie ondernemingsrecht binnen het kantoor dat verder ook uitblinkt in Arbeidsrecht, Privacy- & ICT recht. Ik ben vandaag vooral benieuwd naar de werkzaamheden waarmee de specialisten op het gebied van ondernemingsrecht de dag vullen, aangezien ik daar vandaag mag meekijken.

Ik begin mijn dag met een ontmoeting met Wendy die mij gastvrij ontvangt. Ze vertelt dat ze maar kort de tijd heeft om mij bij te praten over de werkzaamheden die ze vandaag mag uitvoeren. Ze moet namelijk zo weg naar een zitting om een klant bij te staan bij het innen van een vordering van € 300.000,-.

Na mijn ontmoeting met Wendy schuif ik aan bij Jurgen een van de partners van Blue Legal, die druk bezig is met het opstellen van overname contracten en de bijbehorende onderhandelingen. Een mooie uitdaging waar Jurgen, gezien zijn ervaring als specialist op het gebied van overname recht, veel vakkennis over heeft en dat precies in zijn straatje past. Zoals ze bij Blue Legal weten vraagt iedere fase van een onderneming namelijk om een goede juridische basis. De specialisten maken hierin het verschil. Samen kijken ze scherp naar de risico’s, valkuilen en mogelijkheden en vervolgens naar de beste oplossing. Ik vond de aanpak bij het opstellen van de contracten dan ook zeer verfrissend om mee te maken.

Als laatste stap ik binnen bij Hilde en Pricilla die net bezig zijn met het opstellen van een nieuwe aandeelhoudersovereenkomst nadat twee aandeelhouders elkaar de tent hebben uitgevochten. Dankzij de tussenkomst en de adviezen van Blue Legal hebben ze deze onprettige situatie kunnen stabiliseren en tot een positief einde weten te brengen.

Wederom vertrek ik met een zeer positief gevoel bij Blue Legal. Een advocatenkantoor dat anders is dan alle andere die ik ken. Met een zeer gastvrij en open team van enthousiaste specialisten, waarbij vakkundig werk en plezier hand in hand gaan.

Meer weten? Advies nodig? Neem contact op!

Dit was slechts een deel van wat wij u kunnen vertellen. Meer weten?
Wij antwoorden graag, neem vrijblijvend contact op!

Blog reactie

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*

Chat openen
1
Vragen? Stel ze nu, wij beantwoorden ze graag!