« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennissessie: Security, beter voorkomen dan genezen?

2 maart 2023: 15:30 - 18:00

Gratis

Inleiding

Eerder dit jaar stonden we er ook al bij stil: uw digitale security. Op veler verzoek gaan we daar nogmaals op in. Deze keer met onze relatie IT-Zaken.
Security gaat veel verder dan alleen een goede firewall. Net zomin als dat dat een goed alarmsysteem op uw pand het enige is dat de bad guys buiten houdt. Er komt veel meer bij kijken! Zo’n spam mailtje of uw eigen al heel oude makkelijke wachtwoord lijken misschien wat onschuldig, maar dat is het uiteindelijk niet.

Als u niet uitkijkt kunnen deze kleine dingen voor grote problemen zorgen. Natuurlijk gaat er wel eens iets mis, niets is zonder gevolgen. Hoe kunt u het voorkomen? Wat kunt u zelf doen? En als het dan mis gaat, wat dan? Wat doet u dan? Wie moet u inschakelen? Wat en vooral waar moet u dit melden? Welke acties onderneemt u op zo’n moment?

Deze sessie is relevant voor iedere beslisser, maar vooral gericht op de security- en privacy manager in uw organisatie. Stuur de uitnodiging dus met een gerust hart door. Hij/zij is juist ook welkom!
Tijdens deze kennissessie zullen IT Zaken en Blue Legal u meenemen langs de opties en de valkuilen. Zo begint u 2023 met een gerust gevoel. Of niet, maar dan weet u tenminste wat u te doen staat! Natuurlijk sluiten we ook deze sessie af met een (netwerk)borrel.

Programma

15:15 inloop
17:00 einde + borrel

De sprekers

Peter Verboven

Locatie

Online

Aanmelden

Gegevens

Datum:
2 maart 2023
Tijd:
15:30 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Organisator

Blue Legal
Telefoon
076 5213536
E-mail
seminars@blue-legal.nl