« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennissessie Privacy & Marketing: een groot succes!

11 april: 15:30 - 17:00

Gratis
Privacy Marketing 6

Flashback

Het wilde westen is niet wild meer!

Kennis is macht, en bij Blue Legal delen we graag onze kennis en ervaring tijdens onze kennisessies en seminars. Deze keer in ons sfeervolle atrium (zie foto’s) voor een diepgaande verkenning van de wereld van online marketing.

De digitale revolutie: van wilde westen naar strak gereguleerd

Online marketing heeft een explosieve groei doorgemaakt. Dankzij geavanceerde tools wordt ons digitale gedrag nauwkeurig gevolgd. Niets blijft verborgen. Reuzen als Google en Facebook hebben hun rijkdom vergaard door data over ons gedrag te verkopen.

Maar de tijden veranderen. Met de GDPR en een toenemend bewustzijn van privacy is zelfs Google overstag gegaan. In maart introduceerden ze plotseling Google Consent Mode 2. Kort gezegd betekent dit dat de huidige tracking van internetgebruikers niet langer zal werken. Ook het ‘betalen’ met je privacy, zoals Facebook/Meta aanbiedt om gratis het platform te gebruiken, wordt aan banden gelegd.

Dit heeft enorme implicaties voor online marketingbedrijven en vooral hun klanten! Gelukkig zijn er alternatieven, maar die vergen een andere aanpak. Tijdens deze kennissessie hebben we samen met Think Online uitgebreid stilgestaan bij de mogelijkheden en kansen.

Kennissessie privacy & marketing PPT < hier kunt u de presentatie van onze sessie nog eens bekijken!

Online of live? De keuze is aan U!

Wegens de grote interesse organiseren we binnenkort ook een online versie van deze kennissessie. Meld u hier aan om de uitnodiging te ontvangen zodra de datum bekend is.

Natuurlijk biedt een live evenement nog steeds de meeste interactie. En laten we eerlijk zijn, een borrel achteraf is altijd een bonus, vooral voor de netwerkkansen. U bent van harte welkom!

Uitnodiging

Help! Privacy & Marketing, Google Consent Mode V2, AVG, DMA… Welke risico’s loop ik en wat moet ik doen?

Op 11 april 2024 organiseren wij, samen met online marketing bureau THINK uit Breda een kennissessie waarbij meer wordt verteld over de huidige ontwikkelingen rondom de Europese privacywetgeving.

Specialisten van beide bedrijven delen hun kennis en ervaring, maar vooral ook de tips en trics voor de beste aanpak anno 2024. Want, er verandert veel.
De Autoriteit Persoonsgegevens gaat actief handhaven, online platforms als Google worden steeds strenger voor websites die hun zaakjes niet in orde hebben, AI rukt heel hard op en alternatieve methodes worden steeds belangrijker. Kortom, onmisbare kennis voor iedereen in marketing, sales en directie over de Europese privacywetgeving. Benieuwd wat dit voor uw organisatie betekent en wat er allemaal nog wél kan? Schrijf je in voor deze kennissessie inclusief aansluitende borrel.

De sprekers

Locatie

Bond Towers

Verlengde Poolseweg 40

4818CL Breda

Gegevens

Datum:
11 april
Tijd:
15:30 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Blue Legal
Verlengde Poolseweg 40
Breda, 4818 CL Nederland

Organisator

Blue Legal
Telefoon
076 5213536
E-mail
seminars@blue-legal.nl