« Alle Evenementen

Kennissessie Arbeidsrecht: Compliance in het Arbeidsrecht

23 november: 15:30 - 18:00

Gratis
kennissessie arbeidsrecht

Inleiding

Verzuim, een blijvend gevoelig thema. En vaak ook een kostbaar onderwerp. Bovendien wordt het vaak onnodig ingewikkeld gemaakt.

Een succesvol verzuimbeleid staat of valt met de juiste aanpak. Een duidelijke benadering die gericht is op zowel preventie als oplossing. Niet om indrukwekkende statistieken te tonen, maar om uw medewerkers daadwerkelijk te laten doen waarvoor ze in dienst zijn: hun werk.

En ook niet te vergeten; compliance binnen uw organisatie. Het naleven van wetten, regelgeving en ethische normen. Voor bedrijven is compliance van cruciaal belang om juridische problemen te voorkomen. Het naleven van wetten zorgt voor een ethische bedrijfsvoering en draagt bij aan het opbouwen van vertrouwen bij klanten. Bovendien kan compliance bijdragen aan het creëren van een positieve werkcultuur!

Duidelijkheid is van essentieel belang, in alle aspecten van het proces, in regels en in aanpak. Zoals altijd is er voldoende ruimte voor praktijkvoorbeelden en vragen, en natuurlijk voor interactie met andere deelnemers. Op deze manier verlaat u onze sessie met een schat aan kennis en ervaring, waardoor u sterker staat in dit vraagstuk.

Programma

15:15 inloop
15:30 start
17:15 afsluiting + borrel

De sprekers

Aanmelden

Gegevens

Datum:
23 november
Tijd:
15:30 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Blue Legal
Verlengde Poolseweg 40
Breda, 4818 CL Nederland

Organisator

Blue Legal
Telefoon
076 5213536
E-mail
seminars@blue-legal.nl