Out Of The Blue - Harriët Strik - Blue Legal

Out Of The Blue – Harriët Strik

Sinds januari is Harriët Strik werkzaam bij onze organisatie, met als specialisme arbeidsrecht. In dit korte interview vertelt ze over haar ervaringen tot nu toe binnen het team van Blue Legal!

1. Hoe bevalt het werken binnen het team van Blue Legal?
Erg goed! Het was een hartelijk Brabants welkom in een enthousiast en vrolijk team. Er wordt hard gewerkt en vooral ook veel samengewerkt. Dat geeft een boost, zowel voor de kwaliteit als de snelheid. Dat vind ik heerlijk. Daarnaast bevallen de werkzaamheden mij zeer. Er is veel afwisseling en sommige zaken vragen om veel creativiteit. Dat is elke keer weer een uitdaging. Dat maakt het vak zo boeiend en dynamisch.

2. Wat was de interessantste case waaraan je de afgelopen maand hebt gewerkt?
Poeh, dat zijn er best wel veel. Ik had natuurlijk al mijn eigen klanten met uitdagende zaken, en ik draai nu mee in het team. Ik heb een lastig ontslag op staande voet begeleid en we zijn bezig met de HRM-kant van een bedrijfsoverdracht. Daarnaast gaat de advisering over ontslag en contracten ook gewoon door. Samen met de werkgever een ontslag goed vastleggen en strak uitonderhandelen blijft altijd veel voldoening geven.

3. Wat zijn je verwachtingen voor de toekomst bij Blue Legal?
We lopen bij Blue Legal voorop met innovatie en vernieuwing. Nieuwe diensten, een andere manier van samenwerken met klanten, enz. Kennis en inzicht blijft daarbij altijd heel belangrijk en ik kan daar met mijn arbeidsrecht-expertise veel aan bijdragen, zodat we verder kunnen bouwen aan een leuke en mooie toekomst met het team en de klanten. Ik hoop dat ik met mijn expertise een meerwaarde kan bieden aan de sectie arbeidsrecht en dat ik een mooie toekomst kan opbouwen met het gehele team.

Meer weten? Advies nodig? Neem contact op!

Dit was slechts een deel van wat wij u kunnen vertellen. Meer weten?
Wij antwoorden graag, neem vrijblijvend contact op!

Blog reactie

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*

Chat openen
1
Vragen? Stel ze nu, wij beantwoorden ze graag!