Out of The Blue | Even voorstellen: Öznur Senyurt - Blue Legal

Out of The Blue | Even voorstellen: Öznur Senyurt

Mijn naam is Öznur Senyurt, 23 jaar en een geboren en getogen Roosendaler. Momenteel volg ik de studies Arbeidsrecht en Social and Organisational psychology aan de Universiteit van Leiden. Sinds jongs af aan ben ik erg geïnteresseerd geweest in het menselijk gedrag en maatschappelijke kwesties, waardoor ik uiteindelijk besloot om zowel rechten als psychologie te studeren. Geloof het of niet, maar er zijn als je de diepte in gaat veel overeenkomsten tussen die 2. Wanneer ik niet met mijn studies bezig ben, kijk ik series, lees ik een boek of schrijf ik gedichten. Daarnaast houd ik ervan om te reizen en andere culturen te verkennen. Zo heb ik al een half jaar gestudeerd aan de Universiteit van Seoul in Korea. Ook heb ik een speciale liefde voor koffietentjes.

Men vraagt mij wel eens waarom ik heb gekozen voor Blue Legal. Ik ging op mijn gevoel af. De site en de naam stralen betrouwbaarheid en openheid uit, en ook een hoge mate van professionaliteit. En dus besloot ik te solliciteren. Het leukste aan mijn werk is dat je teksten en adviezen kritisch mag opstellen en analyseren, en dat je dat vervolgens ook inhoudelijk goed kunt bespreken en in samenwerking verder kunt uitwerken. Ik vind het leuk dat dan vervolgens weer scherp en creatief op papier te zetten.

Een belangrijke juridische ontwikkeling vind ik de aandacht voor flexibele arbeidskrachten, wat natuurlijk recent terug te zien is in de WAB. Er is nog veel onduidelijkheid en helaas ook onzekerheid. Zie bijvoorbeeld de procedures rond Deliveroo. Dat heeft grote impact op het leven van veel mensen. Wat ik daarnaast een belangrijke ontwikkeling vind, en wat te allen tijde relevant blijft, is de toenemende aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en de daarmee samenhangende fundamentele arbeidsrechten. Bij Blue Legal is er de ruimte om dat verder uit te diepen en alternatieve oplossingen te ontwikkelen.

Mijn achtergrond zijn de Bachelor Rechtsgeleerdheid (Erasmus Universiteit), Bachelor Psychologie (specialisatie arbeids- en organisatiepsychologie; Erasmus Universiteit), de Master Arbeidsrecht (Leiden Universiteit) en de Master Social and Organisational psychology (Leiden Universiteit).

Ik hoop u bij Blue Legal snel te spreken. Uitdagende vragen, ook buiten een zaak of dossier om, pak ik in overleg graag voor u op. Er verandert genoeg in deze tijd, dus aarzel niet om daarvoor contact op te nemen!

Meer weten? Advies nodig? Neem contact op!

Dit was slechts een deel van wat wij u kunnen vertellen. Meer weten?
Wij antwoorden graag, neem vrijblijvend contact op!

Blog reactie

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*

Chat
1
Heeft u zakelijke vragen? Neem contact met ons op.