Out of The Blue – Even voorstellen | Onze nieuwe IT Specialist

Even voorstellen | Onze nieuwe IT Specialist 
Mijn naam is Jelle Faber en ik woon samen met Simone in het mooie Noord-Brabantse Zundert. Ik heb bedrijfsrecht gestudeerd In Rotterdam en heb dit jaar de Master: Law & Technology afgerond aan Tilburg University.

De afgelopen jaren ben ik actief geweest in de internationale ICT sales en ik mag deze ervaring nu gaan combineren met mijn kennis van ICT-recht. Binnen Blue Legal ga ik in de functie van adviseur ICT-recht, klanten adviseren in dit snel veranderende en dynamische vakgebied.

Mijn vrije tijd breng ik onder meer door met hardlopen, zwemmen, skiën en hiking in de bergen.

Waarom heb je gekozen voor Blue Legal?
Zoals aangegeven wilde ik graag mijn ervaring in ICT Sales combineren met ICT recht als snel kwam ik daarom uit bij Blue Legal. Waar meerdere specialisten dagelijks bezig zijn met ICT Recht.

Daarnaast heeft Blue Legal heeft vooruitstrevende visie, gespecialiseerde juridische kennis op het gebied van arbeids-, ondernemings- en privacy-/ICT-recht, en weet het deze kennis te vertalen in praktische en passende juridische oplossingen voor onze klanten. Deze combinatie tussen kennis en een praktisch insteek sprak mij dan ook heel erg aan.

Wat is het leukste aan je werk?
Het leukste vind ik het meedenken met de klant en deze adviseren op het gebied van ICT. Het fijnste is natuurlijk als een oplossing zowel juridisch kloppend en praktisch werkbaar is voor de klant. Daarin een passende oplossing vinden is toch wel een van de leukste dingen!
Daarnaast natuurlijk mijn Blue Legal collega’s niet vergeten waarmee wij naast hardwerken ook veel plezier beleven.

Wat vind je de belangrijkste juridische ontwikkeling van dit moment?
Er zijn interessante ontwikkelingen gaande op het gebied van artificial intelligence, zoals het gebruik van chatbots. Daarnaast krijgen privacy- en security aspecten een meer prominente rol in ICT contracten. Bij Blue Legal helpen wij onze klanten in te spelen op nieuwe juridische ontwikkelingen door het organiseren van seminars, workshops en het delen van kennis.

Meer weten? Advies nodig? Neem contact op!

Dit was slechts een deel van wat wij u kunnen vertellen. Meer weten?
Wij antwoorden graag, neem vrijblijvend contact op!

Blog reactie

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*

Chat
1
Heeft u zakelijke vragen? Neem contact met ons op.