Out of the Blue – Blue Borrel

Al ruim 15 jaar staan onze specialisten klaar voor u. Al ruim 15 jaar delen wij onze kennis met u tijdens onze seminars. Al ruim 15 jaar sluiten we die seminars af met een informele borrel.

De kracht van Blue Legal

Deze keer lieten we de kennis achterwege omdat we zoveel goede redenen hadden u eens op een andere manier te zien. En dat hebben we geweten; onze ‘kleine’ informele borrel op 23 juni was zeer druk bezocht! Iedereen had de kans informeel met onze collega’s en vooral ook elkaar te praten. Er zijn veel nieuwe connecties gelegd: ook dat is de kracht van Blue Legal!

Of het nu gaat om onze advocaten of bedrijfsjuristen: iedereen werkt nauw samen in gespecialiseerde teams. Daardoor kunnen uw grote én kleine vragen en zaken altijd snel worden opgepakt.

Vanuit de overtuiging dat voor een topprestatie echte specialisatie essentieel is én dat dat alleen kan met hele nauwe samenwerking met u en onze eigen collega’s. Dat doen we al 15 jaar met trots en succes! Ook dat is de kracht van Blue Legal. En het leidt ook nog eens tot hele bijzondere borrels, getuige de foto’s.

Same time next year! We zien u graag volgend jaar weer op onze Blue Borrel.
Eerder mag natuurlijk ook bij een van onze kennis events.


Vragen mag altijd!

Heeft u toch nog inhoudelijke vragen? Vragen mag altijd! Aarzel niet en neem contact op met ons!

Meer weten? Advies nodig? Neem contact op!

Dit was slechts een deel van wat wij u kunnen vertellen. Meer weten?
Wij antwoorden graag, neem vrijblijvend contact op!

Blog reactie

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*

Chat openen
1
Vragen? Stel ze nu, wij beantwoorden ze graag!