Maak kennis met: Enna Lujinovic - Blue Legal

Maak kennis met: Enna Lujinovic

Even voorstellen
Mijn naam is Enna Lujinovic. Ik ben 24 jaar oud en woon in Tilburg. Afgelopen jaar heb ik de Master Law and Technology en de Master Rechtsgeleerdheid afgerond aan Tilburg University. Verder sport ik veel (krachttraining), luister ik veel muziek en ben ik bezig met fotografie.

Waarom heb je gekozen voor Blue Legal?
Tijdens mijn studie ben ik me gaan specialiseren in het privacyrecht. Blue Legal biedt de kans om me verder te ontwikkelen binnen dit rechtsgebied. Daarnaast heb ik voor Blue Legal gekozen, omdat het een team van specialisten is waarbij creatief denken en samenwerken voorop staat. Dat is voor mij erg van belang, omdat ik geloof dat je zo tot de beste oplossingen kunt komen voor complexe vraagstukken. Verder is het ‘out of the box’ denken nodig om mee te gaan met de ontwikkelingen van de huidige maatschappij.

Het leukste aan je werk?
Het leukste aan het werken is dat het elke dag een nieuwe uitdaging is. Elke zaak is anders.  En natuurlijk het Blue Legal team dat dagelijks zorgt voor een goede sfeer op het kantoor!

Wat zie je op dit moment als de belangrijkste juridische ontwikkeling?  
Op basis van mijn specialisatie, zijn voor mij op dit moment belangrijke juridische ontwikkelingen: de invoering van de algemene verordening gegevens bescherming en de (nog  uitgestelde) invoering van de e-privacy verordening erg van belang.

Vragen over privacyrecht? Ik help je er graag bij!

Meer weten? Advies nodig? Neem contact op!

Dit was slechts een deel van wat wij u kunnen vertellen. Meer weten?
Wij antwoorden graag, neem vrijblijvend contact op!

Blog reactie

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*

Chat
1
Heeft u zakelijke vragen? Neem contact met ons op.