« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennissessie Cyber Security bij Geerts

5 oktober 2023: 15:30 - 18:00

Gratis

Inleiding

De media staat bol van angstaanjagende verhalen over bedrijven die het slachtoffer zijn geworden van cyberaanvallen. Dit lijkt op het eerste gezicht ver van uw bed, toch loopt ook uw eigen bedrijf het risico om hierdoor getroffen te worden. Hoe afhankelijk bent u van data? Kunt u uw werk nog doen als u niet bij de systemen kan?

Het is van cruciaal belang om hierbij stil te staan en passende voorzorgsmaatregelen te nemen. De kans dat uw bedrijf slachtoffer wordt van een cyberaanval is tenslotte groter dan de kans op brand. Waarschijnlijk heeft u voor een eventuele brand de nodige maatregelen getroffen. Maar wat doet u als uw bedrijf wordt getroffen door een cyberaanval?

Tijdens de informatieve kennissessie op donderdag 5 oktober krijgt u inzicht in de mogelijke risico’s waar uw bedrijf aan blootgesteld staat, en leert u welke preventieve maatregelen genomen kunnen worden. Tijdens deze presentatie zullen wij, Pim Meesters (IC10), Anne Peters (Blue Legal) en Sander Koese (Geerts), u meenemen door zowel de technische als juridische aspecten, evenals de verzekeringskwesties. Dit zorgt ervoor dat u na afloop goed voorbereid bent.

Programma

15:15 inloop
15:30 start
17:00 einde + borrel

De sprekers

Sander Koese

Pim Meesters

Anne Peters
Anne Peters

Locatie

Geerts
Europark 11
4904 SX Oosterhout

Aanmelden

Gegevens

Datum:
5 oktober 2023
Tijd:
15:30 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Geerts
Europark 11
Oosterhout, 4904 SX Nederland

Organisator

Blue Legal
Telefoon
076 5213536
E-mail
seminars@blue-legal.nl