Terug naar overzicht

Bregje Meeuwesen

Bregje Meeuwesen

HBO-Juridisch

Stagiaire.
Bregje is een gedreven en leergierige student, die niet wegloopt van een uitdaging. Ook denkt zij in oplossingen en staat zij voor iedereen klaar. Als doel heeft zij om later de advocatuur in te gaan en daarom zal zij deze uitdagende stage ook niet uit de weg gaan.

b.meeuwesen@blue-legal.nl LinkedIn

Meer over Bregje

Opleiding

  • HBO-Rechten Juridische Hogeschool Avans & Fontys Tilburg
  • MBO Juridisch-administratief dienstverlening Tilburg

Kenmerkend

  • Leergierig
  • Doorzettingsvermogen
  • Rustig
  • Gedreven

Overig

  • Hockey
  • Muzikaal
  • Reizen

Laatste blogs van Bregje

Zwangerschapsverlof

Hoe zit het ook alweer? Zwangerschapsverlof en uitkeringen: alles wat werkgevers moeten weten! (1/2)

Zwangerschap is een bijzondere tijd in het leven, maar naast vreugde van het verwachten van een kindje, brengt het ook enkele juridische en financiële overwegingen met zich mee. Met name rondom het zwangerschapsverlof en uitkeringen. In deze blog bespreken we niet alleen de basisregelingen, maar kijken we ook naar enkele andere relevante aspecten die werkgevers moeten weten.

Concurrentiebeding

Het concurrentiebeding: aanstaande wijzigingen voor u als werkgever

Het lijkt erop dat er wijzigingen op komst zijn met betrekking tot het concurrentiebeding. Op 2 juni 2023 heeft de minister van sociale zaken en werkgelegenheid bekend gemaakt dat ze de wetgeving omtrent het concurrentiebeding wil wijzigen en sinds 4 maart 2024 ligt er ook een wetsvoorstel. Veel werknemers hebben een concurrentiebeding in hun arbeidsovereenkomst. Uit een recent onderzoek van Panteia is gebleken dat het beding vaak als standaardclausule wordt opgenomen in de arbeidsovereenkomst en naar schatting heeft meer dan een derde van alle werknemer een concurrentiebeding.

Krachtige mediation

Out of the Blue: Dit zijn de voordelen van mediation bij Blue Legal

In de wereld van het ondernemen zijn conflicten soms onvermijdelijk. Als scherpe advocaten en eerlijke juristen weten wij als geen ander wat de impact daarvan kan zijn. We hebben in Nederland een heel goed rechtsysteem, maar dat kost vaak veel tijd, en ook geld. Mediation kan vaak een passende oplossing bieden. Juist ook in een zakelijke context.
Helaas staat mediation niet bij iedereen even hoog aangeschreven. Wij laten u het tegendeel zien!

Chat
1
Heeft u zakelijke vragen? Neem contact met ons op.