Advocaat incasso / incasso jurist | Blue Legal

Incasso & debiteuren in de praktijk

Elk bedrijf krijgt er vroeg of laat wel mee te maken: een niet-betalende debiteur. Aan dergelijke klanten kun je veel geld kwijt zijn. Een goed debiteurenbeleid is daarom belangrijk. Als de klant ook na sommaties niet wilt betalen, kan een gerechtelijke procedure nodig zijn. In dit webinar staan we als advocaat incasso / incasso jurist uitgebreid stil bij deze incassopraktijk en de verschillende mogelijkheden hierin.

  • Download de factsheet

Over Blue Legal: advocaat incasso / incasso jurist

Blue Legal: een team aan deskundigen met grote liefde voor het vak en oog voor onze klanten. Een advocatenkantoor met de overtuiging dat voor een topprestatie (1) echte specialisatie fundamenteel is en dat (2) dat alleen kan met een heel hechte samenwerking in (3) een hecht, klein en divers team dat (4) samen met klanten werkt voor het beste eindresultaat. Dit zijn dan ook de kernwaardes van Blue Legal advocaten en juristen.

We gaan samen met u voor de beste oplossing die er is. Het liefste al voordat een conflict in wezen ontstaat. Dat is analyseren en anticiperen. Perspectieven en scenario’s helder in beeld krijgen. Daar zijn specialisten met een scherpe blik voor nodig, die zowel binnen als buiten de kaders denken. Specialisten die komen met innovatieve oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken, verteld in heldere taal zodat alles duidelijk is. Of het nu gaat om een overname, privacy-issues of conflict, er kan altijd meer dan u denkt. Zo zijn we gegroeid tot Blue Legal anno 2023.

We hebben bij ons kantoor drie expertises: OndernemingsrechtArbeidsrecht en Privacy & ICT-recht. Er is altijd een specialist die past bij u en uw bedrijf: scherp en snel, weloverwogen en geduldig of meedenkend in de strategie. Onze specialisten zijn altijd persoonlijk betrokken en zakelijk doordacht. Doordat uw deskundige, zoals een advocaat incasso / incasso jurist, altijd werkt in teamverband, zorgen wij er als Blue Legal voor dat altijd de juiste persoon aan uw zaak werkt. Denk aan een HRM-adviseur, een advocaat met de focus op incasso of een arbeidsrecht jurist. Samenwerken met Blue Legal: efficiënt, laagdrempelig én grensverleggend. Op Internationaal niveau helpen we u ook als bedrijfsjurist in het Engels.

Stel vrijblijvend uw vraag! Een telefoontje kost niets.

Dit was slechts een deel van wat wij u kunnen vertellen. Meer weten?
Wij antwoorden graag, neem vrijblijvend contact op!

Blog reactie

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*

Chat openen
1
Vragen? Stel ze nu, wij beantwoorden ze graag!