Welkom...

Visie

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, Advocaten en Adviseurs met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen. Bij Blue Legal houden we van scherpe oplossingen. Liefst al voordat een conflict bestaat. Anticiperen. Dat vraagt om specialisten met een scherpe blik die zowel binnen als buiten de kaders denken. Innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken, uitgelegd in duidelijke taal. Samen met u gaan wij op zoek naar perspectieven. Of het nu gaat om een conflict, overname of het privacy-issues, er kan vaak meer dan u denkt.

Onze aanpak maak het verschil. Onze kennis houden we niet voor onszelf, die delen we ook in de vorm van seminars en blogs. Want gedeelde kennis komt iedereen ten goede. U kunt veel zelf, als het scherp wordt, springen wij bij.

We doen maar 3 dingen: Arbeid, Onderneming & Privacy/ICT. Er is op die terreinen altijd een specialist die bij u past: scherp en snel, weloverwogen en geduldig of meedenkend in de strategie. En altijd persoonlijk betrokken en zakelijk doordacht. Doordat uw specialist altijd in team-verband werkt, zorgen wij ervoor dat er altijd de juiste persoon aan uw zaak werkt. Efficiënt, laagdrempelig én grensverleggend. Op Internationaal niveau zijn wij u namelijk ook van dienst. Het totale pakket dus.

Gun u zelf duidelijkheid en comfort! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

Onze advocaten hebben allen de - op grond van art. 35b lid 1 van de Regeling op de advocatuur - voorgeschreven registratie van hun rechtsgebieden verricht en voldoen aan de jaarlijkse opleidingsverplichtingen behorend bij hun specialisatie.
De rechtsgebieden waarin onze advocaten uitblinken vindt u terug onder het tabblad team van deze website.  

 

 

Baronielaan 139
4818 PD Breda (NL)

BTW-nummer: NL818590014B01
KvK: 20148092

office@blue-legal.nl
  +31 (0) 76 521 35 36
  +31 (0) 76 564 91 89
Volg ons op: