Tarieven

Vooraf duidelijkheid. Dat is prettig. Zeker als het om geld gaat. U krijgt van ons altijd een kosteninschatting. Dan weet u direct waar u aan toe bent. De kosteninschatting wordt berekend aan de hand van het belang, uw zelfwerkzaamheid en natuurlijk onze uurtarieven. De verdeling van de werkzaamheden bespreken we met u. Hoe meer u zelf kunt doen, hoe beter dat natuurlijk is. Intern zorgen wij ervoor dat het werk door de juiste persoon op het juiste niveau gedaan wordt. Het grote verschil maakt ons teamwerk, wat in onze organisatie-genen is ingebakken: daardoor wordt er optimaal en efficiënt gewerkt. Onze uurtarieven variëren van € 75,- tot € 300,- excl. btw en zijn altijd zonder verborgen kosten.

Wij rekenen alleen inhoudelijke tijd en streven altijd naar een zo efficiënt mogelijke verdeling van kennis en werkzaamheden om de kosten in verhouding te laten zijn en voor u dus zo laag mogelijk te houden. Verder rekenen wij geen kantoorkosten of andere onverklaarbare kosten.

Met veel klanten werken wij in ons Legal Services model: altijd uw gespecialiseerde jurist bij de hand, voor een vast bedrag per maand op los-vast of detacheringsbasis. Voor veel diensten hebben wij vaste prijzen, ook voor u.

Wilt u een fixed fee? Dat kan meestal ook, neem hierover contact met ons op!

Met de bedrijfsjurist-service van Blue Legal bent u verzekerd van:

  • Eerstelijns juridisch advies per telefoon. Korte lijnen, praktisch en snel antwoord op uw vragen per telefoon of mail
  • Standaard tekstfragmenten en – beoordelingen
  • Onbeperkt beschikking over onze maatwerk-modellen: door uw specialist opgestelde documenten voor de praktijk. 1 telefoontje is genoeg!
  • Basis contractsadvies
  • 10% korting op al onze andere diensten en producten
  • Enkele malen per jaar inhoudelijke workshops

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, Advocaten en Adviseurs met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen