Welkom...

Ondernemingsrecht

Home » Specialisaties » Ondernemingsrecht

Een goede basis

Wat uw business ook is, het is altijd nodig om uw zaken goed te regelen. Ondernemen is namelijk nooit zonder risico’s. U krijgt te maken met zaken die niet voor de hand liggen. Iedere fase van een onderneming vraagt om goede juridische basis. Een specialist in ondernemingsrecht maakt hierin het verschil. Samen kijken we scherp naar de risico’s, valkuilen en mogelijkheden en vervolgens naar de beste ondernemingsvorm. Is het gebruik van een FLEX-BV handig of is een samenwerking in de vorm van een maatschap, VOF of een combinatie hiervan praktischer? Vaak is franchise ook een oplossing. Samen bepalen we de beste constructie.

Een solide overname

U gaat uw onderneming verkopen of bent van plan zelf te kopen. Een bijzondere tijd waarin goede juridische bijstand van groot belang is. Wij begeleiden u gedurende het hele proces. Vanaf het vastleggen van een intentieverklaring (LOI) of geheimhoudingsovereenkomst (NDA) tot het due diligence onderzoek (op juridisch, fiscaal, financieel en operationeel vlak). Ook staan wij u bij voor investment agreements, bankgaranties en achtergestelde leningen. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Leg uw zaken daarom goed vast.

Een goed contract

Bij goed en verantwoord ondernemen horen vanzelfsprekend goede contracten. Die bepalen immers de zakelijke voorwaarden. Deze dienen te worden afgestemd op uw specifieke business en/of product, maar bijvoorbeeld ook op het soort klanten. Of het nu gaat om goederen of diensten, bedrijven of particulieren. Binnen- of buitenland. Neem hierin geen risico’s. Een goed contract beschermt uw belangen.

Een breed netwerk

Vaak gaat het niet alleen om juridische vragen. Ook fiscale en andere factoren spelen een grote rol. In tegenstelling tot veel specialisten zijn wij gewend om samen te werken met derden. Op welk gebied dan ook. Op deze manier gaan wij net een stap verder om voor u de beste oplossing te vinden. U onderneemt. Wij denken.

Verlengde Poolseweg 40
4818 CL  Breda (NL)

BTW-nummer: NL818590014B01
KvK: 20148092

office@blue-legal.nl
  +31 (0) 76 521 35 36
  +31 (0) 76 564 91 89
Volg ons op: