Terug naar overzicht

Internationaal

Internationaal

Van oudsher heeft onze praktijk een sterk internationaal karakter. Door onze achtergrond en ervaring is er veel ervaring in huis met internationaal recht, corporate structuren en communicatie, maar ook met de bijzondere aspecten van samenwerking in internationaal verband. Of het nu gaat om productontwikkeling, managementwijziging of organisatieverandering, de juridische componenten nemen bij grensoverschrijdend opereren toe in complexiteit. Over de factor ‘cultuur’ maar niet te spreken. Wij ondersteunen veel Nederlandse vennootschappen van multinationals op het terrein van contracting, compliance, interpretatie en toepassing van lokale wet- en regelgeving en begeleiding van het management en governance.

Meer weten? Bel vrijblijvend met Jan Gerrit Kroon

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen