Welkom...

Arbeidsrecht

Home » Specialisaties » Arbeidsrecht

De juiste stap

Bent u werkgever, in loondienst of zzp’er? Dan krijgt u automatisch te maken met wetten en regels. Arbeidsrecht omvat iedere arbeidsverhouding tussen werknemer en werkgever in de breedste zin van het woord. Denk aan arbeidsovereenkomsten, zieke werknemers of contractadvies. Blue Legal begeleidt, adviseert en procedeert, indien nodig. De deskundigheid is in huis. Maar niet alleen onze expertise maakt het verschil. Conflictsituaties vereisen vaak ook een goede dosis inlevingsvermogen. Het gaat tenslotte om uw toekomst of die van uw bedrijf.

De juiste inrichting van de organisatie

Het inzetten van ‘arbeid’ op de meest efficiënte manier. Dat is het doel. Vaak loopt men tegen dezelfde kwesties aan, maar niet iedereen is gebaat bij dezelfde oplossing. Wij zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en kosten; van ondernemings-cao tot 0-urencontract, van personeelsreglement tot ZZP. Blue Legal biedt de juiste bijstand.

De juiste aanpak

Haast en spoed is zelden goed. Geldt niet voor ons. Geen ander rechtsgebied is zo dynamisch als het Arbeidsrecht. Wet- en regelgevingen zijn continu onderhevig aan veranderingen. Actueel blijven en meteen inspringen daar waar nodig is. Dat vraagt om scherpte en om creativiteit. Soms moet je nu eenmaal afwijken van de gebaande paden. Nog belangrijker, u staat niet alleen. Zit u in een situatie die uitzichtloos lijkt? Vertrouw op onze steun. Wacht niet te lang en neem contact met ons op.

Naast incidenteel advies hebben wij ook diverse abonnementsvormen  / MKB producten die voor u interessant kunnen zijn.

Meer informatie rondom de Blue HRM oplossingen?

Neem dan contact op met Margot Verhoeven. Zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden en de specifieke invulling van onze HRM pakketten voor uw organisatie.

Verlengde Poolseweg 40
4818 CL  Breda (NL)

BTW-nummer: NL818590014B01
KvK: 20148092

office@blue-legal.nl
  +31 (0) 76 521 35 36
  +31 (0) 76 564 91 89
Volg ons op: