Welkom...

Pittige workshop Strategische HRM

Home » Seminars » Pittige workshop Strategische HRM
datumlocatiekosten
22-09-2015 17:00 tot 20:00kosteloos
Inleiding

"Strategisch HRM; een flexibele en zekere workforce”.

Elk bedrijf moet nu al voorsorteren op het krijgen van de juiste mensen, anders mist het de boot. Vaak wordt gedacht dat dit bij de HRM-afdeling hoort, maar niets is minder waar! Iedere ondernemer en manager krijgt er mee te maken, en zal zich de basiskennis moeten verwerven. Moderne inzichten én nieuwe wetgeving bieden veel meer mogelijkheden dan u denkt!

Speciaal voor hen die nu al bezig zijn het met de organisatie van morgen, bieden wij een pittige workshop waarin we samen met jou, als specialisten uit de praktijk, de mogelijkheden op een rijtje zetten. Interactief. Scherp. Veeleisend.

Deze keer is de bijeenkomst in het nieuwe kantoor van Byce in Nieuwegein. Wij starten op 22 september a.s. om 17.00 uur en ronden af rond 20.00 uur. Binnenlopen kan vanaf 16.00 uur. Het nieuwe adres van Byce is Nevelgaarde 40 in Nieuwegein. Het pand ligt aan de A2 bij afslag Nieuwegein / IJsselstein.

Tijdens deze bijeenkomst gaan Jan Gerrit Kroon (Blue Legal; www.blue-legal.nl) en Dieneke Hendriks (Byce; www.byce.nl) samen met jullie in gesprek over dit onderwerp.

Blue Legal is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, ICT-recht en arbeidsrecht. Met een team van ca 12 specialisten adviseren zij bedrijven over de optimale inrichting van hun business. Juridische overwegingen spelen daarbij een belangrijke rol en door de financiële en bedrijfskundige achtergrond kunnen de advocaten ook daadwerkelijk denken in oplossingen.

De flexibele inzet van mensen is reeds jaren voor Jan Gerrit Kroon een bijzondere specialisatie, zowel in Nederland als internationaal. Hij kijkt over de rechtsvormen heen en vindt altijd een oplossing waarmee de klant daadwerkelijk verder kan.

Byce draagt bij aan de realisatie van succes in bedrijven.

Succes van organisaties wordt sterk bepaald door onder andere competent management, visie over de toekomst en gewenste innovaties. Byce helpt bij het vernieuwen van uw business en organisatie en bij de tijdelijke of vaste invulling van benodigd management.

Dieneke Hendriks is een ervaren HRM specialist, gericht op integraal HR-management. Bij verschillende (middel)grote bedrijven was zij succesvol bij het realiseren van integraal HR management; strategisch, tactisch en in de praktijk van alle dag.

Ben je erbij ? Laat het ons per ommegaande weten, maar graag voor 15 september.

Aanmelden kan hier (office@blue-legal.nl) of telefonisch 076-521 35 36

Tot ziens op de 22e!

Dieneke Hendriks en Jan Gerrit Kroon

 

Verlengde Poolseweg 40
4818 CL  Breda (NL)

BTW-nummer: NL818590014B01
KvK: 20148092

office@blue-legal.nl
  +31 (0) 76 521 35 36
  +31 (0) 76 564 91 89
Volg ons op: