Welkom...

Game, set & match voor Flexibele Arbeid

Home » Seminars » Game, set & match voor Flexibele Arbeid
datumlocatiekosten
22-06-2016 08:30 tot 10:30Breda Future+ Tennispark BLTV Bredakosteloos
Inleiding

Dit seminar wordt ook dit jaar weer gehouden bij Breda Future+

Vast is vast, flex is flex.
Het lijkt zo simpel, en was het dat ook maar!

Sinds het nieuwe ontslagrecht in 2015 zien we steeds weer ontwikkelingen rond de factor arbeid. De regering wil oneigenlijk gebruik van flexkrachten terugdringen en het 'echte' flexibel werk beter faciliteren. Veel regels, vooral ook buiten het arbeidsrecht, zijn daarop gericht. Maar hoe flexibel zijn we eigenlijk? Wat mag er nu nog precies? En wat niet? Wat willen uw medewerkers eigenlijk? En vooral: wat zijn de mogelijkheden?

Om met dat laatste te beginnen: er zijn heel veel mogelijkheden in Nederland. Veel meer dan u denkt! Flexibiliteit lijkt vaak duur. Toch blijkt uit onderzoek dat de vraag naar flexibele invulling van arbeid steeds groter wordt. Wat voor uw bedrijf de beste mogelijkheid is, hoort u op 22 juni a.s. tijdens ons seminar.

Wij zetten alle ontwikkelingen en mogelijkheden helder en praktisch op een rij. Denk daarbij aan:

  • optimale inrichting van uw workforce;
  • tijdelijke contracten;
  • min-max en 0-uren;
  • uitzenden;
  • detacheren;
  • payrolling;
  • ZZP-ers / wet DBA;
  • agentuur;
  • franchise;
  • etc.

Dit seminar is een must voor ieder bedrijf met én zonder personeel. Het kan anders! En niet alleen bedoeld voor de directeur en HR-manager, maar ook voor de intermediair en opdrachtgever. Kortom, voor iedereen die zich bezig houdt met de inzet van mensen. Na afloop weet u exact wat u kunt en/of moet doen.

U bent van harte welkom op 22 juni a.s. van 08.30 uur tot 10.30 uur. Daarna kunt u onder het genot van iets lekkers nog genieten van toptennis. Breda Future+ is het beste Future tennistoernooi ter wereld met profspelers uit 30 landen. Voor meer informatie over dit toernooi:  http://www.bredafuture.nl/  Uw en onze aanwezigheid steunt het toernooi enorm.

Game, set & match!

Graag tot ziens op 22 juni a.s.

Programma
tijdonderwerp
08:30
ontvangst
08:45
1e deel presentatie
09:30
pauze
09:45
2e deel presentatie
10:30
vragen, afsluiting en napraten
De sprekers
arbeidsrecht - privacyrecht - hrm
Blue Legal

Medeoprichter van Blue Legal Advocaten | Adviseurs. 

Jan Gerrit combineert juridische kennis en ervaring met een bedrijfskundige achtergrond en ondernemerschap. Out-of-the-box denkend: voor hem staat niet de juridische oplossing voorop, maar de beste oplossing. 

 

Advocaat
Blue Legal

Noortje is vanaf 2008 werkzaam in de arbeidsrechtpraktijk als juridisch adviseur en advocaat. Zij adviseert werkgevers over de juridische inrichting van het werkproces, arbeidsverhoudingen en personeelsregelingen en procedeert daarnaast over herstructureringen, concurrentiebedingen en ontslagprocedures. Adviseren en onderhandelen op het scherpst van de snede zit in haar bloed

Locatie

Breda Future+ Tennispark BLTV Breda

Breda Future+ Tennispark BLTV Breda
Ruitersboslaan 44
4837 CK Breda
Nederland
Verlengde Poolseweg 40
4818 CL  Breda (NL)

BTW-nummer: NL818590014B01
KvK: 20148092

office@blue-legal.nl
  +31 (0) 76 521 35 36
  +31 (0) 76 564 91 89
Volg ons op: