Welkom...

Arbeidsrecht

Home » Seminars » Arbeidsrecht
datumlocatiekosten
02-07-2019 14:00 tot 17:30Hotel Princevillegratis
Inhoud

Graag nodigen wij u uit voor het jaarlijkse Blue Legal Arbeidsrecht Evenement op dinsdag 2 juli a.s. vanaf 14.00 uur tot 16.30 uur. Daarna is er gelegenheid voor het stellen van vragen of om met een van ons te sparren over een bepaald onderwerp of een kwestie die bij u speelt. Aansluitend een gezellige borrel. 

Op deze middag vertelt ons team Arbeidsrecht en een aantal gastsprekers, u in een aantal korte sessies wat u moet weten anno 2019. Er is zowel tijdens de sessies als na afloop alle gelegenheid om vragen te stellen. U kunt uw vraag vooraf per mail sturen, maar ook bij uw aanmelding al tijd reserveren voor een gesprek met een van ons na afloop. [instructie onderaan in uitnodiging]. Voor ons bent u geen bezoeker, maar een deelnemer!

Alles rondom de factor personeel komt hier samen. De transitie op de arbeidsmarkt gaat langzaam maar gestaag verder, Flex wordt minder Flex en Vast wordt minder Vast. Wij zorgen met onze ONE-STOP-SHOP benadering voor een complete update van de mogelijkheden nu én in de toekomst. 

Natuurlijk zorgen we voor een update van de nieuwe regelgeving. Deze biedt zeker ruimte voor u als ondernemer om met uw eigen visie uw bedrijf daadkrachtig de toekomst in te leiden.

Uw vragen bepalen de inhoud van de middag:

 

 

En natuurlijk: waar betalen we het van? Alle componenten samen moeten bedrijfseconomisch haalbaar en betaalbaar zijn en blijven. Er kan meer dan u denkt!

Ook uw collega's of relaties zijn zeer welkom. U wordt van harte uitgenodigd om zakenrelaties of eigen klanten mee te nemen, om ook hen te laten profiteren  van de kennis en daadkracht van Blue Legal! Ook voor uw relaties is dit evenement gratis. 

Voor onze vaste deelnemers: we beginnen deze keer eerder en aansluitend is er gelegenheid om individueel met een van onze specialisten te sparren.

U bent van harte welkom op dinsdag 2 juli a.s. vanaf 14:00 uur in Hotel Princeville. Er is alle ruimte voor uw input en vragen. Mail ons die gerust vooraf toe! Het programma eindigt om 16:30 waarna er ruimte is voor individuele vragen aan onze specialisten. U kunt hier nu al tijd voor reserveren via office@blue-legal.nl.

Uiteraard staat er daarna een hapje en drankje klaar. 

Zoals u gewend bent: scherp, interactief en to-the-point. Een must voor iedere werkgever en HR-functionaris!​

 

De sprekers
fusie & overnames - ondernemingsrecht
Blue Legal

Jurgen vervult al meer dan 20 jaar de rol van externe jurist/huisadvocaat voor bedrijven en ondernemers in onder meer de sectoren dienstverlening, ICT, internationale handel en logistiek. Professioneel, snel, efficiënt en altijd meedenkend vanuit de business van zijn cliënt.

arbeidsrecht - privacyrecht - hrm
Blue Legal

Medeoprichter van Blue Legal Advocaten | Adviseurs. 

Jan Gerrit combineert juridische kennis en ervaring met een bedrijfskundige achtergrond en ondernemerschap. Out-of-the-box denkend: voor hem staat niet de juridische oplossing voorop, maar de beste oplossing. 

 

Locatie

Hotel Princeville

Prinsenzaal Hotel Princeville
Princenhagelaan 5
4813 DA Breda
Nederland
Telefoonnummer: 076-522 60 55
Verlengde Poolseweg 40
4818 CL  Breda (NL)

BTW-nummer: NL818590014B01
KvK: 20148092

office@blue-legal.nl
  +31 (0) 76 521 35 36
  +31 (0) 76 564 91 89
Volg ons op: