Welkom...

Afspraken niet nakomen? Corona is geen excuus!

Home » Seminars » Afspraken niet nakomen? Corona is geen excuus!
datumlocatiekosten
23-09-2020 15:00 tot 17:30Blue Legalgratis
Inleiding

Afspraken niet nakomen? Corona is geen excuus! 

Gelijk hebben = Gelijk krijgen!

Op 8 september jl.  ontvingen we ruim 50 relaties in onze fijne kantoor in de Bond Towers voor een bijeenkomst over het Pensioenakkoord. Ook dat gaat gewoon door en het was in alle opzichten goed om dit weer te doen. Dat merkten we ook aan de reacties van de aanwezigen.

Dus, nu nodigen wij u graag uit voor ons seminar van 23 september. 
Dan staan we stil bij de soms scherpe kanten van ons werk, namelijk zorgen dat u uw gelijk krijgt!

2020 is een bijzonder jaar, in alle opzichten. Dat maakt ook dat er bijzondere situaties ontstaan. Klanten die niet betalen of niet kunnen afnemen, leveranciers die te laat leveren of het helemaal laten afweten. Dan is het goed te weten wat u daarin zelf nog kan doen, en hoe wij dat voor u kunnen oppakken.

Wendy  en Mariëtte kennen de weg van beslag, executie en een slimme inzet van de deurwaarder als geen ander. Zij zijn de basis van de procedeer-activiteiten van Blue Legal. Als een van onze klanten een conflict heeft, slijpen zij de messen. Figuurlijk natuurlijk, want hoewel ze vlijmscherp procederen en onderhandelen, zijn ze eigenlijk heel aardig. Maar winnen willen ze! Of het nu gaat om een geschil van € 15.000 of
€ 15.000.000. En dan kan het soms goed knallen. Knallende deuren of telefoons die op de haak geknald worden. De mooiste is toch altijd weer de knal van de Champagne-kurk. Die hopen wij nog vaak aan u te kunnen laten horen.

Ook hier geldt ons adagium, dat er meestal veel meer kan dan u denkt! En wij zijn diegene die dat als geen ander weten, en die kennis delen we graag met u.

U bent dus van harte uitgenodigd op ons seminar Procederen en Incasseren: Gelijk hebben = Gelijk krijgen!

Bij moeilijk inbare vorderingen moet je soms flexibele afspraken maken en is het goed om heel nauwkeurig te kijken naar de achtergronden van een kwestie. Is er echt onvrede? Is er echt verkeerd geleverd? Welk afspraken zijn gemaakt? Enz. Al die brokjes informatie helpen ons om uw positie zo sterk mogelijk te maken en snel te kunnen optreden. Dat betekent ook een check naar de achtergronden van een overeenkomst, maar ook de betrokken partijen. Kijk, een beroep doen op overmacht vanwege Corona terwijl het bedrijf daar geen enkele hinder ondervindt, daar maken wij dan korte metten mee. Maar ook een zorg-instelling die het niet zo nauw neemt met haar betalingsverplichtingen aan haar leveranciers, behalve die aan de bestuurders zelf dan, kan rekenen op een stevige aanpak: dan dient er, al dan niet met een betalingsregeling, gewoon betaald worden.

Er is alle gelegenheid om vragen te stellen. U kunt uw vraag ook vooraf sturen, maar ook bij uw aanmelding al tijd reserveren voor een gesprek met een van ons na afloop. Ook uw collega's of relaties zijn natuurlijk meer dan welkom.

Dit alles doen we uiteraard RIVM-compliant. De details m.b.t. een verantwoorde aankomst en vertrek krijgt u dus nog toegestuurd. Het aantal deelnemers is daardoor wel beperkt. 

U bent dus van harte welkom op woensdag 23 september a.s. vanaf 15:00 uur op ons kantoor in het atrium van de Bond Towers. Het programma eindigt om 17:15 uur. Uiteraard staat er daarna een hapje en drankje klaar om verder te praten, elkaar (beter) te leren kennen, vragen te beantwoorden en de file te vermijden.

Voor wie

directie, management, finance en HR

Programma

15:00 uur ontvangst
15:30 uur aanvang deel 1
16:15 uur pauze
16.30 uur aanvang deel 2
17.15 uur afsluiting met vragen en borrel.

De sprekers
ondernemingsrecht - litigation - incasso
Blue Legal

Wendy is gespecialiseerd in het leggen van beslag, het incasseren van geldvorderingen en procederen.

Procederen - Ondernemingsrecht - Incasso
Blue Legal

Mariëtte is gespecialiseerd in incasseren, beslaglegging en procederen met grote vasthoudendheid het optimale resultaat.

Locatie

Blue Legal

Blue Legal
Baronielaan 139
4818 PD Breda
Nederland
Telefoonnummer: +31 (0) 76 521 35 36
Fax: +31 (0) 76 564 91 89
Verlengde Poolseweg 40
4818 CL  Breda (NL)

BTW-nummer: NL818590014B01
KvK: 20148092

office@blue-legal.nl
  +31 (0) 76 521 35 36
  +31 (0) 76 564 91 89
Volg ons op: