Terug naar overzicht

Blue Mediation: Professionele mediation in arbeidszaken en governance conflicten

Mediation is steeds vaker een goede oplossing voor conflicten in een organisatie. Zowel bij arbeidsconflicten, moeilijke werkverhoudingen en arbeidsongeschiktheid, maar ook bij geschillen tussen directieleden of met de Raad van Toezicht of Commissarissen. Ook bij zakelijke geschillen biedt mediation voordelen. Het is sneller, bevredigender en effectiever dan lang procederen. Het biedt meer zekerheid, tegen lagere kosten.

Onze professionele benadering, met een sterke en brede juridische basis, staat garant voor goede resultaten en werkbare oplossingen die ook juridisch kloppen.

Elk bedrijf, van startups tot gevestigde familiebedrijven en organisaties met een unieke structuur, kan te maken krijgen met interne conflicten of meningsverschillen met externe partijen zoals klanten of leveranciers. Conflicten kunnen overal opduiken – binnen het directieteam, tussen collega’s, of met de Raad van Toezicht. Bij Blue Legal kennen we de vele uitdagingen rondom mediation bij zowel profit als non-profit organisaties.

Onze aanpak, die heel specifiek is ingericht voor arbeidsrechtelijke mediation en zakelijke conflictbemiddeling, is erop gericht om constructieve oplossingen te bieden die alle partijen vooruithelpen. Daar staan Onze mediators en hun team voor!

Uw partner in governance en conflictresolutie

In het hart van elk familiebedrijf en elke organisatie met een Raad van Bestuur, ligt een complex web van relaties en governance structuren. Wanneer geschillen ontstaan, is het essentieel dat deze op een efficiënte en effectieve manier worden opgelost om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. De Blue mediation aanpak is gericht op het behoud en versterken van deze relaties, terwijl we werken aan een duurzame oplossing.

Een team benadering

Onze kracht ligt in de professionele, zakelijke aanpak passend bij uw organisatie. Dat stemmen we altijd zorgvuldig af. Geen individualisten, maar een  teambenadering. Mochten wij van mening zijn dat een andere mediator beter bij de situatie past, en ook gewoon als het te druk is, dan kunnen wij putten uit een groot netwerk. Ook dat stemmen we af met u.
Bij ingewikkelde conflicten zijn we ervan overtuigd dat samenwerken leidt tot de beste oplossingen. Ons team van deskundige mediators werkt indien nodig samen met externe specialisten om elk detail goed te regelen.

Specialisatie in arbeidsrechtelijke en commerciële geschillen

Arbeidsrechtelijke en commerciële geschillen kunnen complex zijn en vragen om een gespecialiseerde aanpak. Onze mediators zijn niet alleen deskundig in conflictresolutie, maar hebben ook een diepgaande kennis van het arbeidsrecht en commerciële wetgeving. Dit stelt ons in staat om geschillen te benaderen met een evenwichtige kijk en om praktische, juridisch onderbouwde oplossingen te bieden.

Uw voordeel

Door te kiezen voor onze mediation diensten, maakt u het gehele proces voor uzelf een stuk makkelijker en het belangrijkste van alles; zorgelozer! Wij staan niet alleen klaar om uw huidige geschillen op te lossen, maar voorzien u ook van strategieën om toekomstige conflicten te vermijden. Zo bouwen we samen aan een sterker en hechter bedrijf, perfect uitgerust om de dynamische uitdagingen van de hedendaagse zakenwereld te trotseren.

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen